Zack Snyders DC Extended Universe zou eindigen met een 'Flashpoint'-achtige reboot

Zack Snyders DC Extended Universe zou eindigen met een 'Flashpoint'-achtige reboot

Waarin alle hoofdpersonen opnieuw gecast konden worden.

Een van de storyboard artists die meewerkte aan Zack Snyders DC-films, onthulde dat het plan was om zijn rits films te stoppen met een Flashpoint-achtige reboot van het DC Extended Universe.

Warner Bros. had nooit een uitgebreid plan voor het DC Extended Universe, wat duidelijk bleek toen schrijver Chris Terrio bekendmaakte dat hij onder meer Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League moest schrijven zonder het plan rond personages als Aquaman en Wonder Woman te kennen.

Grote reboot
Tijdens de Justice Con vertelde storyboard artist Jay Olivia dat er losse plannen waren voor een vijfdelige reeks, gemaakt door Snyder. Het idee was volgens hem om het universum uiteindelijk te laten eindigen met een reset.

Daarmee zou Warner Bros. de hoofdpersonen allemaal opnieuw gecast kunnen hebben:

"Ik geloof dat het plan was om vier of vijf films te maken, om vervolgens via een Flashpoint-achtige reboot een nieuwe cast te introduceren", legde Olivia uit.

Dit is niet voor het eerst dat we zoiets gehoord hebben. Eerder zou dit het oorspronkelijke plan voor The Flash zijn geweest. En wie weet gaat er nog wel een Flashpoint-achtige reboot uit die multiversumfilm voortkomen.

NieuwsFilm

meest populair