Gerucht: 'Thor: Love and Thunder' wordt behoorlijk dodelijk

Gerucht: 'Thor: Love and Thunder' wordt behoorlijk dodelijk

Er zouden maar liefst 7 slachtoffers vallen onder bekende personages.

Het gerucht gaat dat Thor: Love and Thunder een behoorlijk dodelijk avontuur wordt. Er zouden maar liefst zeven personages gaan hemelen in de film. Let op: vanaf hier volgen mogelijk spoilers.

Dat horen we althans via de site ScreenGeek, dat stelt dat Gorr the God Butcher - de schurk die gespeeld wordt door Christian Bale, vooral onder de ondersteunende personages heel wat slachtoffers gaat maken. Zo zou hij niet alleen Lady Sif doden, maar ook de acteurs die gespeeld worden door onder meer Sam Neill, Luke Hemsworth en Matt Damon. Bovendien zou ook Melissa McCarthy sneuvelen, die een cameo heeft in de film.

Nog meer doden
Ook stelt men dat de Grandmaster en Korg dood gaan in de film. Ook zou Thor het in de film opnemen tegen Gorr in een gevecht om Nebula en Mantis van de dood te redden, en moet Drax uiteindelijk helpen om Thor te laten overwinnen (die het onderspit delft tegenover Gorr).

Mocht het kloppen, wordt het een vrij dodelijke film. Maar gek is dat niet, want Taika Waititi liet met Thor: Ragnarok al zien dat hij er niet bang voor is om afscheid te nemen van bekende personages.

Zo zagen we in die film de Warriors Three sneuvelen, evenals Odin. Het zou dus best kunnen dat hij in deze film ook wat Marvel-personages doodt.

NieuwsFilm

meest populair