Release van 'Escape Room' twee wordt een half jaar naar voren geschoven

Release van 'Escape Room' twee wordt een half jaar naar voren geschoven

De film verschijnt nu deze zomer al, in plaats van pas volgend jaar.

In een tijd waarin juist veel films worden uitgesteld, is het opvallend te noemen dat Sony Pictures er voor kiest om Escape Room 2 een halfjaar eerder uit te brengen. De filmstudio lijkt hiermee veel hoop in de film te vestigen.

Het eerste deel was een verrassingshit die op een budget van slechts 9 miljoen dollar maar liefst 155 miljoen binnenhaalde. Het is dan ook niet gek en niets nieuws dat Sony dit rendement nog iets verder uit wil persen met een tweede deel.

Eigenlijk had het vervolg reeds vorige zomer in de bioscopen moeten verschijnen, maar wegens de coronacrisis werd de release uitgesteld naar januari 2022. Nu de Verenigde Staten de situatie steeds beter onder controle lijken te hebben, zijn ook de vooruitzichten voor deze film verbeterd.

Vertrouwen
Het feit dat men nu te kennen heeft gegeven de release te vervroegen naar juli dit jaar, toont vertrouwen in zowel de film alsook een verbeterde markt in de naslaap van de coronacrisis. In ons land is dat momenteel nog moeilijk voor te stellen, gezien wij al maanden geen normaal bioscoopbezoek meer konden realiseren.

het is dan ook nog niet duidelijk wanneer de film in Nederland zal verschijnen. Plotdetails van de film zijn ook nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair