Jason Statham zint op wraak in keiharde R-rated 'Wrath of Man'-trailer

Van niemand minder dan Guy Ritchie!

De laatste jaren hebben we meerdere blockbusters van Guy Ritchie voorbij zien komen, zoals King Arthur, Aladdin en het Sherlock Holmes-tweeluik. Nu keert de regisseur toch weer terug naar zijn favoriete genre, namelijk 'crime thrillers'.

Dit deed hij nog niet zo heel lang geleden met The Gentlemen. Dit zien de nodige filmfans wel zitten, aangezien de meesten toch zijn eerste films, Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch, zijn beste werk vinden.

In beide films was Jason Statham te zien. Hij keert nu terug voor Wrath of Man, waarvan nu de red band trailer is vrijgegeven.

Verhaal
De actiethriller gaat over een mysterieuze man genaamd H (Jason Statham), die zijn zoon door een criminele bende voor zijn ogen vermoord ziet worden. De schurken maken echter een fout; ze laten H leven...

Hij komt op het spoor van de bende en gaat aan de slag gaat bij een geldtransportbedrijf, dat verantwoordelijk is voor het wekelijks vervoeren van honderden miljoenen dollars. Hij is vastberaden iedereen die betrokken was bij de dood van zoon uit de weg te ruimen. Bekijk de R-rated trailer hieronder.



Binnenkort
De film is tot nu toe sterk onthaald en zal op 7 mei al in de Amerikaanse zalen te zien zijn. In Europa zullen we echter nog iets langer moeten wachten. Wrath of Man komt bij ons namelijk pas uit ergens in juni of juli.

NieuwsFilm

meest populair