Megan Fox en Bruce Willis bundelen krachten op foto's 'Midnight in the Switchgrass'

Megan Fox en Bruce Willis bundelen krachten op foto's 'Midnight in the Switchgrass'

Ongewone team-up in misdaadfilm.

Zowel Megan Fox als Bruce Willis is geen grote naam meer in Hollywood. Uiteraard was Willis ooit een van de grootsten op het witte doek en Fox leek een mooie toekomst te hebben. Ze zijn binnenkort samen te zien in een vermoedelijk dertien-in-een-dozijn-misdaadthriller.

Hieronder zie je de eerste foto's uit de film Midnight in the Switchgrass, een misdaadthriller gebaseerd op ware gebeurtenissen. Er wordt namelijk gekeken naar de daden van de seriemoordenaar met de nickname Truck Stop Killer.

Foto's uit Midnight in the Switchgrass
Hieronder zie je de eerste foto's uit de film van productiemaatschappij Emmett Furla Oasis Films. Er zijn ook rollen voor Emile Hirsch, Lukas Haas, Sistine Stallone (de dochter van) en Machine Gun Kelly.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In Midnight in the Switchgrass staan FBI-agent Karl Helter (Willis) en zijn partner Rebecca Lombardi (Fox) op het punt een sekshandel op te doeken. Wanneer ze zich realiseren dat hun onderzoek het pad van een brutale seriemoordenaar heeft gekruist, werken ze samen met Texas Ranger Byron Crawford (Hirsch) die al jaren in deze zaak zit.

Als Rebecca zelf wordt ontvoerd door hun doelwit en haar leven op het spel staat, hebben Karl en Byron kostbare uren om de laatste aanwijzingen te verzamelen en een einde te maken aan de beruchte 'Truck Stop Killer'.

NieuwsFilm

meest populair