Nieuwe 'Cruella'-clip met Emma Stone, Emma Thompson en Mark Strong

Nieuwe 'Cruella'-clip met Emma Stone, Emma Thompson en Mark Strong

Eind deze maand op Disney+ te zien.

Eind deze maand krijgen we weer een nieuwe live-action Disney-film voorgeschoteld, namelijk Cruella. Hiervan is nu een nieuwe clip vrijgegeven, die hieronder te zien is.

Hierin speelt de met een Oscar bekroonde actrice Emma Stone (o.a. bekend van La La Land) de hoofdrol, namelijk Estella 'Cruella' de Vil. We zien ook andere belangrijke personages in de 1 minuut lange clip, zoals Emma Thompson als de Baroness en Mark Strong als Boris. Bekijk de beelden hieronder.



Wat te verwachten
De film, waarin het oorsprongsverhaal van One Hundred and One Dalmatians-slechterik Cruella De Vil wordt verteld, werd gemaakt door I, Tonya-regisseur Craig Gillespie. Overige belangrijke rollen worden ingevuld door Paul Walter Hauser, Kirby Howell-Baptiste en Joel Fry.

De film volgt Estella, een tiener die droomt om een groot modeontwerpster te worden. Helaas loopt het allemaal anders. Ze komt na een reeks tegenslagen op straat te staan, samen met haar vrienden Horace en Jasper. Maar dan krijgt ze een nieuwe kans die anders lijkt uit te pakken dan waarop ze eerder hoopte...

De film is vanaf 28 mei voor een meerprijs beschikbaar op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair