Algemeen

'Spider-Man'-fans zijn teleurgesteld door de nieuwe Marvel sizzle reel

Ze hadden eigenlijk gehoopt en verwacht beelden van Spider-Man: No Way Home te zien te krijgen.

door Jim Pedd om 09:00 in Algemeen
Marvel-fans hoopten gisteren een eerste blik te krijgen op Spider-Man: No Way Home in de sizzle reel die de filmstudio vrijgaf. Maar beelden ontbraken.

Wel zaten we onder meer nieuwe beelden van Black Widow en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in, en kregen we onze eerste blik op Eternals. Helaas ontbrak Spider-Man: No Way Home, waarvan enkel de titel in beeld verscheen met de releasedatum.

Flink geheim
Spider-Man: No Way Home blijft voorlopig behoorlijk geheim. Marvel Studios en Sony Pictures hebben slechts de titel van de film en een teaser foto vrijgegeven, waardoor we dus nog maar weinig materiaal van de film hebben gekregen.

Wel weten we al het een en ander van de nieuwe Spider-Man-film. Die brengt ons Doctor Octopus en Electro, die in de film als schurken terugkeren. Dat wordt dus wat.

Los van al die ontwikkelingen en kennis die we al hebben, zijn fans behoorlijk teleurgesteld dat ze nog geen trailer of beelden hebben gehad. Hieronder een greep uit de vele online reacties:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

He toch, wat zijn ze teleurgesteld. Tijd om te cancellen en doodsbedreigingen uit te sturen dan maar? #sarcasme #fanculturesucks

Sietzet

Avatar

"fans"
Laat de cancel culture z'n gang maar weer gaan. Trieste anonieme gezeur

Marklar

Avatar

is dat niet gewoon omdat Sony over de promotie gaat van deze film...

NieuwsFilm

meest populair