'Black Panther: Wakanda Forever' onthult eerste hint voor het plot

'Black Panther: Wakanda Forever' onthult eerste hint voor het plot

We weten nu een beetje meer van het verhaal van de tweede Black Panther-film.

Er is nog maar bijzonder weinig bekend over Ryan Cooglers Black Panther-vervolg. Eerder deze week hoorden we in elk geval dat de film Black Panther: Wakanda Forever gaat heten.

Vandaag kregen we via Marvel Studios ook een logline voor de film. Het is geen duidelijke synopsis met brede verheldering van het verhaal, maar wel een eerste indicatie voor wat we van het verhaal mogen verwachten.

Wakanda Forever
Marvel Studios kwam met de volgende logline:

Marvel Studios' Black Panther: Wakanda Forever zal doorgaan met het verkennen van de bijzondere wereld van Wakanda, en alle rijke en gevarieerde personages die in de eerste film geïntroduceerd werden. Geschreven en geregisseerd door Ryan Coogler, die ook achter Black Panther zat, zal de film op 8 juli 2022 vrijgegeven worden.

Het is nog niet bekend wie het kostuum van de Black Panther zal erven, maar duidelijk is dat Chadwick Boseman niet terugkeer als T'Challa met bijvoorbeeld visuele effecten. Onder meer Shuri, Erik Killmonger, M'Baku en Kasper Cole worden aangedragen als mogelijke nieuwe Black Panthers.

NieuwsFilm

meest populair