Algemeen

'Black Panther: Wakanda Forever' onthult eerste hint voor het plot

We weten nu een beetje meer van het verhaal van de tweede Black Panther-film.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Er is nog maar bijzonder weinig bekend over Ryan Cooglers Black Panther-vervolg. Eerder deze week hoorden we in elk geval dat de film Black Panther: Wakanda Forever gaat heten.

Vandaag kregen we via Marvel Studios ook een logline voor de film. Het is geen duidelijke synopsis met brede verheldering van het verhaal, maar wel een eerste indicatie voor wat we van het verhaal mogen verwachten.

Wakanda Forever
Marvel Studios kwam met de volgende logline:

Marvel Studios' Black Panther: Wakanda Forever zal doorgaan met het verkennen van de bijzondere wereld van Wakanda, en alle rijke en gevarieerde personages die in de eerste film geïntroduceerd werden. Geschreven en geregisseerd door Ryan Coogler, die ook achter Black Panther zat, zal de film op 8 juli 2022 vrijgegeven worden.

Het is nog niet bekend wie het kostuum van de Black Panther zal erven, maar duidelijk is dat Chadwick Boseman niet terugkeer als T'Challa met bijvoorbeeld visuele effecten. Onder meer Shuri, Erik Killmonger, M'Baku en Kasper Cole worden aangedragen als mogelijke nieuwe Black Panthers.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Loading respons

Avatar

Ah ja, dit is een leuke aanzet voor discussie; De nieuwe black Panther is een VROUW. 1. Marketing-technisch zal dat een sterke zet zijn van Disney. De kracht van het eerste deel was de actuele maatschappelijke acceptatie (donkere acteurs/Africaanse setting. Door dit thema door te zetten naar een vrouwelijke hoofdrolspeelster kan Disney een nieuwe mijlpaal neerzetten (eerste donkere commercieel succesvolle superheldin). 2. Wakanda is een monarchie, en de zus (Shuri) van Black Panther is de eerste in lijn van opvolging

bagheera1801

Avatar

"Eerste donkere commercieel succesvolle superheldin". Wat? Was geen Catwoman geen succes dan???? Smiley face

Ang3l

Avatar

Ik denk Shuri, want dat past helemaal in t film milieu van nu. Zoals Loading Respons idd perfect aangeeft.

Bovendien vond ik die actrice wel leuk in de eerste film.

Master Of Films

Avatar

De nieuwe Black Panther zou een geslachtloze Penguin uit Zuid-Afrika moeten gaan worden.

RogueWon

Avatar

Shuri is toch die ene tech-chick? Die vind ik helemaal niks. Laat haar lekker tech blijven doen. Geef mij maar die ene van Us of die ene leider van de Dora Milaje. Dat zijn echte krijgers en hebben ook de bouw/postuur dat bij een krijger hoort.

NieuwsFilm

meest populair