Is 'The Marvels' stiekem dan toch 'The Ultimates'?

Captain Marvel 2 zou zomaar een grootse team-up film kunnen worden.

Wat de tweede Captain Marvel-film The Marvels ons exact gaat brengen, is voor velen onder ons nog onbekend. Duidelijk is wel dat er meerdere Marvel-personages de krachten gaan bundelen, met in ieder geval Carol Danvers (Brie Larson), Kamala Khan (Iman Vellani) en Monica Rambeau (Teyonah Parris).

Maar zou er een groter plan achter "The Marvels" schuilen? Het zou namelijk kunnen dat Marvel Studios werkt aan een heuse film rond de The Ultimates. Niet per se onder die naam, maar wel in een bepaalde opstelling.

The Ultimates naar het MCU?
Zowel Captain Marvel als Rambeau is in de comics lid van het Ultimates-team en in Doctor Strange in the Multiverse of Madness (maart 2022) wordt het lid America Chavez (Xochitl Gomez) geïntroduceerd.

De twee andere leden zijn Blue Marvel en Black Panther. De eerste is een groot favoriet onder de fans en zijn introductie zou niet onverwacht komen. Het aantreden van Black Panther tot het team kan, maar Marvel Studios kan uiteraard ook een creatieve keuze kunnen maken.

Veel Marvel-teams onderweg?
Mocht dit gebeuren, dan krijgen we na de Avengers en de Guardians of the Galaxy een derde bekend team in het Marvel Cinematic Universe. Overigens komen de Fantastic Four in 2023 naar de franchise en later volgen ongetwijfeld de X-Men en de Young Avengers.

NieuwsFilm

meest populair