Video: Brie Larson traint hard voor 'Captain Marvel 2'

De actrice wil in topvorm zijn!

Recentelijk liet Chris Hemsworth (Thor) weten dat veel gespierde acteurs niet serieus genoeg worden genomen, terwijl ze keihard trainen. Een andere Marvel-ster, Brie Larson, zal binnenkort opnieuw in de huid van Captain Marvel kruipen en is nu dan ook weer flink aan het trainen!

De met een Oscar bekroonde actrice was de eerste superheldin in het MCU die haar eigen solofilm kreeg. Binnenkort beginnen de opnames van het tweede deel. Larson moet dan ook wederom in topvorm verkeren. Met haar YouTube-kanaal laat ze zien dat dat wel goed zit.

Advies
Nog geen jaar geleden begon de 31-jarige Larson haar eigen YouTube-pagina, waarop ze de laatste tijd voornamelijk fitness-videootjes op plaatst. Ze wil dan ook zo fit mogelijk zijn. In een interview met The New York Times liet zij zich erover uit.

''Ik wil het gevoel hebben dat ik dezelfde dingen kan doen als Captain Marvel. Het zou niet logisch zijn als ik gewoon op de set sta en het fysieke aspect van de rol aan CGI overlaat. Bovendien helpt de training om me in het personage in te leven''.

Met haar videootjes probeert Larson andere mensen te motiveren en te inspireren. Bekijk een van haar filmpjes hieronder. Mocht je haar pagina willen bekijken, klik dan hier.



NieuwsFilm

meest populair