Algemeen

Marvel Studios dacht aan 'Guardians of the Galaxy' spin-off

Er gaan veel ideeën bij Marvel Studios over tafel.

door Bram de Groot om 13:03 in Algemeen
Met de komst van Disney+ heeft Marvel Studios de mogelijkheid om kleinere verhalen te vertellen binnen het Marvel Cinematic Universe. En dat komt goed, aangezien Kevin Feige in de zijnen veel ideeën bespreken. Sommige van deze ideeën overleven, andere ideeën belanden in het mapje 'net niet'.

Eén van die ideeën die het niet heeft gehaald, is een spin-off rond twee van de personages uit de Guardians of the Galaxy-films. Volgens acteur Dave Bautista heeft regisseur James Gunn het idee gepitcht om een film te maken over zijn Drax en het personage Mantis van actrice Pom Klementieff.

Guardians: Drax & Mantis
In gesprek met Digital Spy liet Bautista weten dat er over de film werd nagedacht. "Er waren al een tijdje gesprekken over een Drax en Mantis-film," onthulde Bautista. "Het was het idee van James Gunn. Hij wilde echt een Drax en Mantis-film maken. Hij legde het aan mij voor. Ik vond het zo'n briljant idee, maar ik heb er niets over gehoord van de studio."

"Ik denk niet dat ze erg geïnteresseerd zijn, of het sluit niet aan op wat ze in kaart hebben gebracht. Wat mijn verplichtingen betreft, ik doe Guardians 3, en dat wordt waarschijnlijk het einde van Drax," verklapte de acteur.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
"Ik weet niet wat het verhaal van de derde film is, om eerlijk te zijn," voegde de acteur toe. "Er was jaren geleden een script dat overduidelijk aangepast is omdat het hele Marvel-universum een aangepaste richting heeft gekregen."

Recent werd bekend dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 gepland staat voor 5 mei 2023. Overigens zien we Drax en Mantis ook in Thor: Love and Thunder (2022) en The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022).3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Dave Bautista en dat ego-gezeik over zijn Drax karakter... het is een veredelde figurant. Net als t karakter van Mantis. Leuk voor "erbij", maar niet filmdragend.

En dat zijn de acteurprestaties van Dave al helemaal niet.

Artificialis

Avatar

^ WandaVision en FalconBucky hebben laten zien dat bijpersonages best een eigen film of serie zouden kunnen dragen. Maar ik ben het ermee eens dat er voor Drax en Mantis wel erg weinig basis is. Een serie is sowieso nooit zo denderend als een film. Teveel getreuzel.

rainking

Avatar

Als Cosmo erin voor had gekomen, dan was ik 100% vóór geweest.

NieuwsFilm

meest populair