'The New Mutants' en 5 andere films verschenen deze week nieuw op Disney+

'The New Mutants' en 5 andere films verschenen deze week nieuw op Disney+

Check hier alle nieuwe titels die Disney+ heeft toegevoegd.

Zoals gebruikelijk zetten we ook deze zaterdag weer de nieuwe films op Disney+ voor je op een rij. Deze week waren het er zes en we duiken er maar meteen in!

Joshua (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Ratliff | Cast: Sam Rockwell, Vera Farmiga, Celia Weston, Dallas Roberts
Brad en Abby Cairn zijn de perfecte ouders die een perfect leventje leiden in hun perfecte appartementje in Manhattan. Dit leventje begint echter scheuren te vertonen als zij hun tweede kindje krijgen. Hun eerste zoon Joshua van 9 jaar blijkt namelijk niet alleen een wonderkind te zijn in de positieve zin van het woord, maar ook briljant te zijn in manipulatie, en momenteel zint de situatie hem niet.

Baby's day out (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Read Johnson | Cast: Joe Mantegna, Lara Flynn Boyle, Joe Pantoliano, Brian Haley
Drie kidnappers, Eddie, Norby en Veeko, doen zich voor als babyfotografen om binnen te komen bij een welgesteld paar. Ze nemen de baby mee, met de bedoeling hem vast te houden tot er losgeld is betaald. Het plan loopt uit de hand, want de negen maanden oude baby kruipt het huis uit en verdwaalt in de drukke straten van Chicago.

Dummie de Mummie (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pim van Hoeve | Cast: Jennifer Hoffman, Roeland Fernhout, Ton Kas, Miryanna van Reeden
Goos Guts woont in het saaiste dorp van de wereld. Maar dat staat snel te veranderen want op een dag ontmoet Goos in de tuin een levende mummie. Goos en zijn vader Klaas vinden het een goede oplossing om gewoon te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje is, op een heel stoer avontuur. Dummie moet mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken.

The Art of Getting By (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gavin Wiesen | Cast: Freddie Highmore, Emma Roberts, Sasha Spielberg, Marcus Carl Franklin
De film vertelt het verhaal van George Zinavoy (Freddie Highmore), een middelbare scholier die een broertje dood heeft aan huiswerk maken. Tot de dag waarop hij vriendschap sluit met Sally Howe (Emma Roberts), het meisje waarop hij reeds lange tijd verliefd is.

The New Mutants (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Boone | Cast: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga
'The New Mutants' is een horror triller dat zich afspeelt in een geïsoleerd ziekenhuis waar een groep jonge mutanten vastgehouden wordt voor psychiatrisch onderzoek. Wanneer er wel heel vreemde gebeurtenissen plaatsvinden, zullen zowel de nieuwe mutaties als de vriendschappen op de proef worden gesteld, terwijl ze vechten om te overleven.

The Force Awakens from Its Nap (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Silverman |
In een crèche ergens ver weg, maar alsnog in Springfield, begeeft Maggie zich op een groot avontuur om haar gestolen fopspeen terug te krijgen. Ze komt oog in oog te staan met jonge Padawans, Sith Lord, bekende robots en rebellentuig en neemt het in een bloedstollend gevecht op tegen de Duistere Kant in dit kort eerbetoon aan het Star Wars-universum.

NieuwsFilm

meest populair