Fan van Steven Spielberg? Check dan deze films op Netflix

Fan van Steven Spielberg? Check dan deze films op Netflix

Netflix heeft heel wat films van regisseur Steven Spielberg in zijn aanbod.

Netflix heeft een hele rits films van regisseur Steven Spielberg in zijn aanbod. Vandaag zetten we er daar vijf van voor je op een rij.

War of the Worlds (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tom Cruise, Dakota Fanning, Miranda Otto, Justin Chatwin
Ray Ferrier (Tom Cruise) is een arbeider, wonend in New Jersey. Hij is vervreemd van zijn gezin, zijn leven verloopt niet goed en hij is teveel met zichzelf bezig. Zijn eenvoudige leven wordt echter op een buitengewone en gewelddadige manier verstoord, wanneer allesvernietigende indringers hun opwachting maken. Buitenaardse wezens, die in grote aantallen zijn gekomen om de aarde te vernietigen. Terwijl zij zich een weg banen door het land en een spoor van vernietiging achter zich laten, moet Ray zijn kinderen zien te beschermen.

Schindler's List (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Liam Neeson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Caroline Goodall
De op het oog ijdele en gierige Duitse zakenman Oskar Schindler besluit tijdens het Nazi-regime zijn fabriek te gaan gebruiken als vluchtplaats voor Joden. Hij wist op deze manier zo'n 1100 Joden van de gaskamers van Auschwitz te redden.

The Post (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Meryl Streep, Tom Hanks, Sarah Paulson, Bob Odenkirk
Katharine Graham, de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant (de Washington Post) moet samenwerken met hoofdredacteur Ben Bradlee in een race met grote concurrent de New York Times om als eerste de primeur te hebben over een massale doofpotaffaire van overheidsgeheimen over een periode van drie decennia en vier Amerikaanse presidenten (die bekend zou worden als de Pentagon Papers). Het duo moet hun geschillen naast zich neer leggen om deze lang verborgen geheimen aan het licht te brengen, terwijl ze daarmee hun carrières in de waagschaal leggen - en misschien zelfs hun vrijheid, want wat als het onthullen van deze geheimen als landverraad wordt uitgelegd?

Saving Private Ryan (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tom Hanks, Tom Sizemore, Edward Burns, Barry Pepper
Kapitein Miller krijgt de opdracht om Ryan, de enige overlevende van 4 broers op te sporen zodat deze naar huis kan en zijn moeder het leed bespaard kan blijven om al haar zoons te verliezen. Dit blijkt geen makkelijke opgave, want niemand lijkt te weten waar hij zich exact bevindt.

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman, Ronald Lacey
In 1936 krijgt Indiana Jones de opdracht de Ark te vinden, een vergulde kist waarin naar men zegt de restanten van de stenen tafels met de tien geboden liggen. Helaas is Indy niet de enige met een buitengewone interesse voor deze oudheid.., hij moet het in zijn speurtocht opnemen tegen trawanten van Hitler. Er ontstaat een felle wedloop die ontluikt in spetterende acties en bloedstollend gevaar.

NieuwsFilm

meest populair