Jeffrey Dean Morgan wil dolgraag alsnog Batman spelen

Jeffrey Dean Morgan wil dolgraag alsnog Batman spelen

Jeffrey Dean Morgan laat het eens te meer weten.

Wederom laat acteur Jeffrey Dean Morgan weten dat hij het helemaal ziet zitten om de Flashpoint-versie van Batman te spelen. Maar hij denkt niet dat het de komende jaren gaat lukken om de rol binnen te halen.

Ooit leek het erop dat Jeffrey Dean Morgan de rol van Batman zou gaan spelen in een Flashpoint-film. Maar het creatieve team werd gewijzigd en de plannen om de ster uit Batman v Superman: Dawn of Justice terug te laten keren als een gemaskerde Thomas Wayne werden geschrapt.

Nog altijd bereid
Hoewel de plannen gewijzigd zijn en de kans op een terugkeer van Jeffrey Dean Morgan klein lijkt, is hij daar nog altijd toe bereid.

"Bovenaan mijn lijstje staat altijd al de rol van Batman, die is altijd mijn favoriete superheld geweest", vertelde Morgan aan CinePop.

"Ik vind het ook erg leuk om over Flashpoint te vertellen en daar krijg ik veel vragen over. Ik hou wel van het verhaal van Flashpoint-Batman. Maar wie weet? Wie weet met DC? Wie weet hoe het gaat met deze franchises? Ik denk dat ik nog een jaar of twee, drie heb, en dan word ik er te oud voor."

"Dus kijk, ik ben beschikbaar. En iedereen weet dat ik beschikbaar ben. Ik zeg misschien wel al vijf jaar dat ik dat ben. We zullen zien wat er gebeurt, want er zijn zoveel superhelden."

NieuwsFilm

meest populair