Tom Welling (Smallville) wil Superman spelen in universum van 'The Batman'

Tom Welling (Smallville) wil Superman spelen in universum van 'The Batman'

Samen met maatje Robert Pattinson...

In 2011 kwam na tien seizoenen een eind aan de succesvolle serie Smallville waarin we zagen hoe Tom Welling zich ontwikkelde van een piepjonge Clark Kent tot de Man van Staal die we kennen als onze beschermheer... Superman.

In het dagelijks leven blijkt Welling dikke vrienden te zijn met acteur Robert Pattinson die volgend jaar verschijnt als die andere DC held... Batman.

Toen hij te gast was in de El Mundo Geek Ernestoneitor-podcast, liet Welling doorschemeren dat hij nog steeds open staat om de rol van Superman verder te spelen op het witte doek en dan het liefst naast Pattinsons Dark Knight in The Batman.

ArrowVerse
Fans zien dit in ieder geval helemaal zitten. We hebben Welling nooit echt langdurig in actie gezien als Superman, aangezien de climax van de serie juist toewerkte naar dat iconische moment waarop hij voor het eerst zijn shirt openscheurt om het rood-geel-blauwe kostuum te onthullen.

In CW's Crisis On Infinite Earths verscheen Welling al eenmalig in de rol en hij heeft duidelijk zin om meer te doen. Er is eerder gemeld dat The Batman zich afspeelt in DCEU's Earth 2, een alternatieve aarde waarbij dus nieuwe versie van bestaande personages kunnen opduiken. Hiermee staat een eventuele deur voor Welling dus zeker open!

NieuwsFilm

meest populair