Algemeen

'Thor: Love and Thunder'-fantheorie verklaart hoe Jane Mjolnir krijgt

Check op FT een gave nieuwe fantheorie!

door Jim Pedd om 08:30 in Algemeen
Als Thor: Love and Thunder volgend jaar in de bioscoop te zien is, wordt Jane Foster de Mighty Thor. Hoe en wanneer is nog altijd niet duidelijk, maar er is een populaire nieuwe fantheorie die het geheel in een bepaald licht zet: het zou te maken hebben met een samenzwering rond de verblijfplaats van Steve Rogers.

Aan het einde van Avengers: Endgame zien we dat Rogers de hamer Mjolnir kan gebruiken. Interessant is ook dat hij de hamer met zich meenam toen hij terug in de tijd reisde om de Infinity Stones terug te brengen. Wat nou als hij de hamer niet terug gaf, maar de hele tijd bij zich hield?

Naar de maan
De vraag is nog altijd waar Steve Rogers is in het MCU. Een theorie die in The Falcon and the Winter Soldier rondgaat, is dat Rogers op de maan verblijft. En wat nou als dit echt het geval is?

Reddit-gebruiker u/TheMediocreCritic schrijft dat Cap zomaar eens echt op de maan zou kunnen zitten. In de comics van Jason Aaron laat Cap de hamer achter op de maan, waar deze ligt voor als er iemand hem echt nodig heeft. In precies die comics, ligt de hamer ook echt op de maan en gebruikt Jane Rogers hem uiteindelijk.

Van regisseur Taika Waititi weten we dat hij van plan is gebruik te maken van de comics van Aaron, dus heel onwaarschijnlijk klinkt deze fantheorie niet!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

Of via een Prometheus scene, ze raakt zwanger van een hamer en deze moet zo snel mogelijk uit haar gehaald worden voor het door haar heen scheurt.

RogueWon

Avatar

Jane Rogers? Is Cap opeens transgender

Magnanimous

Avatar

Die heeft ze gewoon bij de plaatselijke bouwmarkt gehaald. Daar komen toch alle hamers vandaan?

Decepticon

Avatar

Zou wel leuk zijn, dat Steve Rogers Mjolnir op de maan heeft achter gelaten. Alleen de theorie dat hij op de maan verblijft, lijkt me vergezocht. Waarom zou hij als oud mannetje op de maan verblijven en waarom niet gewoon lekker in huisje aan een meer ofzo.

Blablazer

Avatar

Ik moet toch wel iets zeggen de kinders hebben echt issues met vrouwelijke superhelden echt te zielig voor woorden. ????

Dramalert

Avatar

Het verhaal gaat rond dat ze op een bewuste zware werkdag heel moe de auto instapt en prompt een dronkaard bijna te pletter rijdt. Het blijkt fat Thor te zijn, en tien heeft ze mjolnir voor een biertje geruild.

NieuwsFilm

meest populair