Algemeen

Ook Edward Norton naast Daniel Craig in 'Knives Out 2'

Eerder deze week werd nog bekend dat Dave Bautista aan de cast was toegevoegd.

door Zilko Tarici om 12:56 in Algemeen
Eerder deze week werd al bekend dat Dave Bautista is toegevoegd aan de cast van het vervolg op Knives Out, en nu is ook Edward Norton van de partij. Daniel Craig keert terug als super-detective Benoit Blanc. Rian Johnson regisseert en schrijft het script opnieuw, en produceert samen met Ram Bergman.

Afgelopen maart werd al bekend dat Netflix een deal van meer dan 400 miljoen dollar had gesloten met Johnson voor twee vervolgen op Knives Out; een historische deal voor een streamingdienst.

Details over de plot worden vooralsnog geheimgehouden. Het enige dat we weten is dat Craigs Blanc opnieuw een mysterie rondom een grote groep verdachten moet zien op te lossen. De opnames moeten deze zomer nog beginnen in Griekenland.

Kwaliteit staat voorop
Nortons toevoeging aan de cast is een goed teken voor de kwaliteit van Johnsons script. De acteur is de laatste jaren namelijk behoorlijk selectief bij het kiezen van filmrollen. In het afgelopen decennium was Norton bijvoorbeeld te zien in Moonrise Kingdom en The Grand Budapest Hotel van Wes Anderson, maar ook in Birdman. Die laatste rol leverde hem een Oscarnominatie op.

Knives Out 2 is naar verwachting ergens in 2022 te streamen via Netflix.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Ik hoop dat norton ook weer mee doet in alita battle angel 2 hij is een prima acteur het beste in fight club

baron nostalgia

Avatar

En voor deze film weet ik anders ook nog wel een paar namen Tom Holland. Ryan reynolds.henry cavill .Johnny Depp. margot robbie .halley berry . Jake gyllenhaal. Hugh Grant. Giancarlo esposito hellen mirren .christoph waltz en Peter dinklage

NieuwsFilm

meest populair