Netflix

3 films op Netflix die iedereen gezien moet hebben

Films die je absoluut niet mag missen.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Paddington (2014)
Regie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a.
De pratende, klunzige beer Paddington is geboren in de donkere jungle van Peru, waar hij door zijn tante op de boot naar Londen is gezet. Eenmaal in de Britse hoofdstad, wordt hij ontdekt en opgevangen door de familie Brown. Daar lijkt hem een prima leventje te wachten. Totdat een dieropzetter hoort over Paddington en de jacht op hem opent.

Things Heard & Seen (2021)
Regie: Shari Springer Berman en Robert Pulcini | Cast: Amanda Seyfried, James Norton, Natalia Dyer, e.a.
Catherine en George Claire, een jong en stads koppel, verhuizen samen met hun dochtertje Franny naar een rustig gelegen landhuis. Terwijl Catherine aan haar nieuwe leven probeert te wennen, vermoedt ze steeds sterker dat haar huwelijk niet helemaal is zoals het lijkt. Ook komt ze erachter dat het huis een aantal gruwelijke geheimen met zich mee blijkt te dragen.

The VVitch (2015)
Regie: Robert Eggers | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, e.a.
New England, omstreeks 1630. Een strenggelovige vader en zijn gezin zien zich genoodzaakt om hun intrek te nemen in een kleine boerderij aan de rand van een duister woud. Daar slaat al snel de paranoia toe als de maïsoogst mislukt en hun baby spoorloos verdwijnt. De familieleden beginnen elkaar te wantrouwen en vermoeden dat er hekserij in het spel is.Meer kijktips nodig?0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair