Video

Zwaar misselijkmakende openingsscène 'Spiral' (Saw) vrijgegeven; niet voor zwakke magen..

Qua gore-gehalte gaan we weer een stapje verder...

door Arjen Rooseboom om 18:15 in Video
Later deze week zal dan eindelijk Spiral: From The Book Of Saw te bekijken zijn. LIONSGATE heeft als voorproefje de eerste paar minuten online gezet die uiteraard niet zijn aan te raden als je net gegeten hebt...

We zien een ongelukkige detective die gevangen wordt genomen door een Jigsaw-copycat in een varkensmasker. Deze dwingt hem vervolgens een gruwelijk 'nieuw' spel te spelen waar de franchise om bekend staat.

Lukt het de detective om zichzelf te bevrijden, ook al moet hij daarvoor zijn tong opofferen? Bekijk de clip hieronder om erachter komen: (nogmaals, niet voor mensen met een zwakke maag!)


Oude wijn in nieuwe zakken
Chris Rock speelt een andere detective die, samen met onder andere zijn vader (Samuel L. Jackson) onderzoek doet naar een reeks moorden welke erg doen denken aan gebeurtenissen uit het verleden.

Langzaam maar zeker wordt het hele politiekorps erbij betrokken en raakt Rock verstrikt in een dieper mysterie totdat hij zich middenin het ziekelijke plan van de moordenaar lijkt te bevinden.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

seemannreen

Avatar

Eindelijk. Nu nog de bioscoop open.

Sietzet

Avatar

De reviews zijn niet al te best... Zeg maar ronduit beroerd.
Wil hem sowieso zien want ben een Megan van de serie, maar dit doet toch wel even pijn

David Mills

Avatar

De eerste Saw film was nog origineel en best een goede film. Ik ben zelf na 3 films gestopt. Het draait in deze films alleen nog maar om hoe gruwelijk iemand aan zijn einde komt. Ik begrijp niet dat mensen hiervan kunnen genieten maar smaken verschillen nu eenmaal.

Leon81

Avatar

Vre-se-lijk

Draven

Avatar

Die stem van Tobin Bell maakte meer indruk op me dan dit.

MisterPink

Avatar

Ach, het blijft vermakelijk als je van dit soort films houdt.

Maar inderdaad, de 1e was goed...de rest is pulp.

Spider-fan

Avatar

Ik heb weinig met martelhorror. Ik was blij dat het weer een beetje verdwenen was, maar (sub)genres hebben altijd de neiging toch weer terug te komen na een tijdje.
Ik heb altijd het idee dat wat men zo leuk vindt, is dat mensen zichzelf moeten verminken om uit een val te komen. Het is een variatie op wat normaal is in de meeste horrorfilms - dat iemand door iemand (of iets) anders iets aangedaan wordt. Dus in die zin brengt het wel iets nieuws, maar ik ben er nooit weg van geweest.

Fluffer

Avatar

Eerste film was een meesterwerkje van spanning maar de rest is puur sadisme , het is niet mijn ding .

NieuwsFilm

meest populair