3 thrillers op Netflix die je gezien moet hebben

3 thrillers op Netflix die je gezien moet hebben

Voor de liefhebbers van dit spannende genre.

Op Netflix zijn een hoop thrillers te vinden. FilmTotaal heeft vandaag voor de liefhebbers van dit genre drie films uitgezocht die je absoluut gezien moet hebben.

Split (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a.
Kevin, een man met meerdere identiteiten, ontvoert op klaarlichte dag drie tienermeisjes. Het ene moment is hij een kind; het andere een vrouw. Zijn slachtoffers moeten zien te ontsnappen voordat zijn nieuwste en gevaarlijkste persoonlijkheid de controle overneemt: het Beest. Maar aangezien Kevin steeds minder controle over zichzelf heeft, tikt de tijd stevig door.

Lucia de B. (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paula van der Oest | Cast: Ariane Schluter, Fedja van Huêt, Barry Atsma, e.a.
De eigenzinnige verpleegster Lucia de Berk wekt argwaan als er voor de zoveelste keer een baby overlijdt tijdens haar dienst. Het ziekenhuis schakelt de autoriteiten in en al snel wordt De Berk aangezien als kille seriemoordenaar. Ze wordt veroordeeld tot levenslang, maar houdt zelf vol onschuldig te zijn. Pas na bijna zeven jaar krijgt ze alsnog gelijk van de rechtbank.

The Devil All the Time (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antonio Campos | Cast: Tom Holland, Robert Pattinson, Riley Keough, e.a.
Arvin Russell groeit als zoon van een oorlogsveteraan op het afgelegen platteland op als man van goede wil, maar wordt daar geconfronteerd met het kwaad dat in alles en iedereen lijkt te schuilen. In een poging om zijn naasten en zichzelf te beschermen, krijgt hij te maken met een smeerlap van een dominee, corrupte sheriff en rondtrekkend moordenaarsechtpaar.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair