De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

The Woman in the Window (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Wright | Cast: Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, e.a.
Psychologe Anna Fox, die kampt met pleinvrees, leeft als een echte kluizenares. Vanachter haar raam, bespioneert ze hele dagen haar nieuwe overburen. Een ogenschijnlijk perfecte familie, totdat Fox plotseling getuige is van een wrede geweldsdaad, waarna haar overbuurvrouw spoorloos verdwijnt. Fox probeert de zaak op te lossen, maar dat is nog vrij lastig voor iemand de nauwelijks naar buiten durft.

Ferry (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cecilia Verheyden | Cast: Frank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel, e.a.
Amsterdam, 2006. Voordat Ferry Bouman zelf een machtige drugsbaron werd, werkte hij voor een andere gangsterbaas, genaamd Brink, die hem de kneepjes van het vak heeft geleerd. Wanneer Brink wordt overvallen en zijn zoon verwond raakt, krijgt Ferry de opdracht om de daders te vinden. Die wraakmissie brengt hem terug naar zijn geboortestreek Brabant. Hier wordt niet alleen zijn loyaliteit op de proef gesteld, maar ontmoet hij ook de grote liefde van zijn leven.

Mijn Bijzonder Rare Week met Tess (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Wouterlood | Cast: Josephine Arendsen, Jennifer Hoffman, Suzan Boogaerdt, e.a.
Sam vreest ervoor dat hij ooit de enige zal zijn die van zijn gezin overblijft. Daarom begint hij op een vakantie op Terschelling aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Maar dan ontmoet hij de ongrijpbare Tess. Zij blijkt een groot geheim met zich mee te dragen, waar Sam haar graag mee wil helpen. Door dit avontuur begint Sam in te zien dat hij zijn familie niet langer moet ontvluchten.


En verder onder meer...

Animatie
De Magische Poort (2020)

Drama
Lowriders (2016)

Familiefilm
Das schaurige Haus (2020)

Horror
Unrest (2006)

Misdaaddrama
I Am All Girls (2021)
Illegal Woman (2020)
Don't Be Bad (2015)

Sciencefictionthriller
Oxygen (2021)

NieuwsFilm

meest populair