Netflix

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

The Woman in the Window (2021)
Regie: Joe Wright | Cast: Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, e.a.
Psychologe Anna Fox, die kampt met pleinvrees, leeft als een echte kluizenares. Vanachter haar raam, bespioneert ze hele dagen haar nieuwe overburen. Een ogenschijnlijk perfecte familie, totdat Fox plotseling getuige is van een wrede geweldsdaad, waarna haar overbuurvrouw spoorloos verdwijnt. Fox probeert de zaak op te lossen, maar dat is nog vrij lastig voor iemand de nauwelijks naar buiten durft.

Ferry (2021)
Regie: Cecilia Verheyden | Cast: Frank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel, e.a.
Amsterdam, 2006. Voordat Ferry Bouman zelf een machtige drugsbaron werd, werkte hij voor een andere gangsterbaas, genaamd Brink, die hem de kneepjes van het vak heeft geleerd. Wanneer Brink wordt overvallen en zijn zoon verwond raakt, krijgt Ferry de opdracht om de daders te vinden. Die wraakmissie brengt hem terug naar zijn geboortestreek Brabant. Hier wordt niet alleen zijn loyaliteit op de proef gesteld, maar ontmoet hij ook de grote liefde van zijn leven.

Mijn Bijzonder Rare Week met Tess (2019)
Regie: Steven Wouterlood | Cast: Josephine Arendsen, Jennifer Hoffman, Suzan Boogaerdt, e.a.
Sam vreest ervoor dat hij ooit de enige zal zijn die van zijn gezin overblijft. Daarom begint hij op een vakantie op Terschelling aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Maar dan ontmoet hij de ongrijpbare Tess. Zij blijkt een groot geheim met zich mee te dragen, waar Sam haar graag mee wil helpen. Door dit avontuur begint Sam in te zien dat hij zijn familie niet langer moet ontvluchten.


En verder onder meer...

Animatie
De Magische Poort (2020)

Drama
Lowriders (2016)

Familiefilm
Das schaurige Haus (2020)

Horror
Unrest (2006)

Misdaaddrama
I Am All Girls (2021)
Illegal Woman (2020)
Don't Be Bad (2015)

Sciencefictionthriller
Oxygen (2021)

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Daar is The Woman in the Window eindelijk. Ik ben ook benieuwd naar Oxygen. Op Prime is De Oost te zien. Dus genoeg films voor deze weekend. Smiley face

David Mills

Avatar

Lang uitgekeken naar The woman in the window maar als ik kijk naar IMDB ( niet leidend maar wel indicatie) dat zal het geen topfilm zijn Smiley face Ik heb bewust het boek niet gelezen vanwege deze film

Maac

Avatar

^Ik had 'm gepland voor gisteren, maar schrok ook van de teleurstellende score op zowat elk platform.

TwinsA

Avatar

Ik heb hem gisteren gekeken, het gaf mij een beetje een Alfred Hitchcock gevoel. Niet slecht voor een Netflix film. Ik geef geen details, anders verklap ik teveel.

Fluffer

Avatar

The woman in The window is geen topper, goed om een keer te zien maar dat is het dan ook wel.

NieuwsFilm

meest populair