3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

It Chapter Two (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Muschietti | Cast: James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Skarsgård, e.a.
27 jaar nadat de Losers Club het rustieke plaatsje Derry heeft bevrijd van gruwelclown Pennywise, slaat dit bloeddorstige monster opnieuw toe. De inmiddels volwassen Losers, die allemaal hun eigen weg zijn gegaan, besluiten geheel volgens afspraak terug te keren naar Derry om Pennywise nu voor eens en voor altijd te verslaan. Om deze missie te volbrengen, moeten zij artefacten uit hun jeugd verzamelen en dat betekent ook dat de Losers opnieuw geconfronteerd met pijnlijke herinneringen aan die tijd.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michel Gondry | Cast: Jim Carrey, Kate Winslet, Kirsten Dunst, e.a.
Wanneer Joel merkt dat zijn ex-vriendin Clementine al haar herinneringen aan hun tijd samen heeft laten wissen door een modern computerbedrijf, besluit hij hetzelfde te laten te doen. Tijdens het proces wordt hij geconfronteerd met allerlei mooie, maar ook pijnlijke herinneringen. Gaandeweg komt hij er echter ook achter dat deze herinneringen eigenlijk helemaal niet kwijt wil. Vanuit het diepst van zijn brein probeert hij vervolgens te ontsnappen aan de procedure.

The Two Popes (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fernando Meirelles | Cast: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín, e.a.
De Argentijnse bisschop Bergoglio reist af naar Rome om zijn ontslag in te kunnen dienen bij paus Benedictus. Bergoglio kan zich namelijk totaal niet vinden in de conservatieve koers van de kerkelijk leider. Benedictus nodigt zijn criticaster echter uit in zijn zomerverblijf om met hem te praten over de toekomst van de kerk. De twee worden het niet eens, maar Benedictus, die - tegen alle gebruiken in - binnenkort wil aftreden, ziet in de progressieve Bergoglio toch zijn ideale opvolger.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair