Nieuwe details over 'Space Jam: A New Legacy'-terugkeer van Michael Jordan

Nieuwe details over 'Space Jam: A New Legacy'-terugkeer van Michael Jordan

Althans, mogelijk weten we nu hoe hij in de film te zien zit.

Vorige week hoorden we van Don Cheadle dat Michael Jordan te zien zou zijn in Space Jam: A New Legacy. Nu lijkt het erop dat we mogelijk weten op welke wijze hij dan terugkeert.

Let op: vanaf hier volgen mogelijk spoilers voor Space Jam: A New Legacy.

De site Bleeding Cool zegt te weten hoe Jordan terugkeert. En dat het een vrij opvallende wending neemt, want volgens hen heeft Cheadle niet het hele verhaal verteld.

Opmerkelijke verschijning
Cheadle vertelde nog dat "Michael Jordan in de film zit. Maar, niet op de manier die je verwacht". Op welke manier dan wel wilde hij natuurlijk niet verwachten, waarop fans gokten op een cameo of misschien wat oud beeldmateriaal.

Volgens Bleeding Cool denkt het Toon Squad dat ze Michael Jordan rekruteren, zodat hij hen kan helpen bij het winnen van een nieuwe zware basketbalwedstrijd. Maar opmerkelijk genoeg is het de hulp van Michael B. Jordan de acteur en dus niet de Chicago Bulls-ster.

Dat is grappig, want de Hollywood-acteur zou volgens Bleeding Cool handtekeningen van LeBron James en de Lakers hebben willen scoren, waarop zij hen in ruil daarvoor vroegen in de film te zitten. Een win-win situatie dan maar.

NieuwsFilm

meest populair