Zack Snyder wil 'The Wrestler'-achtige film maken met Amy Adams

Zack Snyder wil 'The Wrestler'-achtige film maken met Amy Adams

De regisseur heeft al een verhaal klaar liggen.

Zack Snyder bracht recentelijk nog de zombiefilm Army of the Dead uit voor Netflix. Hij wil maar wat graag een vervolg hierop maken, maar hij heeft ook al plannen voor een ander project met Amy Adams.

De twee werkten al samen aan Justice League en tijdens de opnames van deze superheldenfilm vroeg de regisseur of Adams interesse had in een nieuwe samenwerking. Hij wil haar namelijk de hoofdrol laten spelen in een vrouwelijke versie van Darren Aronofsky's The Wrestler.

Verhaal
The Wrestler vertelt het verhaal van Randy "The Ram" Robinson (een fenomenale acteerprestatie van Mickey Rourke), een professioneel worstelaar die inmiddels met pensioen is. Hij stapt opnieuw in de ring en baant zich een weg in het onafhankelijke circuit. Randy wil nog één keer een grote finale worstelen tegen zijn voormalige rivaal.

Snyder wil dus een soortgelijke film maken. Tijdens een recent interview liet hij zich erover uit: ''Het verhaal gaat over een Amerikaanse huisvrouw met een bovengemiddeld lichaam die aan bodybuild-wedstrijden begint deel te nemen. Vervolgens komt ze in een neerwaartse spiraal van steroïden en hormonen terecht''

''Als gevolg hiervan wordt haar leven een strijd tussen fitness en haar gezin. Uiteindelijk raakt ze haar gezin kwijt omdat ze al haar geld aan voedingssupplementen, drugs, trainers en zo uitgeeft, maar ze doet haar uiterste best om het recht te zetten''.

Keuze
Ook liet Snyder weten waarom hij Adams voor de rol wil hebben. De regisseur zegt dat de hoofdrol namelijk moet gaan naar een actrice die bereid is keihard te trainen om zo geloofwaardig over te kunnen komen.

''Voor een soortgelijke rol moet je iemand hebben die echt van haar werk houdt, zoals Amy'' voegt Snyder toe. Hopen jullie dat het ervan komt?

NieuwsFilm

meest populair