Disney+ voegde 5 films nieuw toe deze week: Check hier welke

Disney+ voegde 5 films nieuw toe deze week: Check hier welke

Het was eigenlijk een behoorlijk rustig weekje weer.

Disney+ debuteerde deze week vier nieuwe films. Een daarvan via VIP-toegang, wat betekent dat je 20,99 euro moet betalen om 'm te kunnen zien. De rest kan je wel al gewoon streamen.

Cruella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser | Te zien via VIP Access
Estella, een tiener die de droom heeft het te maken als modeontwerpster, komt na tal van tegenslagen op straat te staan met haar beste vrienden Horace en Jasper. Alles verandert wanneer ze de kans krijgt om het leven van de 'rich and famous' te leiden wanneer een opkomende rockster haar vraagt om een fashion statement te ontwerpen. Maar wat komt er kijken bij die faam en hoeveel is ze bereid om ervoor te betalen?

A Teacher (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hannah Fidell | Cast: Lindsay Burdge, Will Brittain, Jennifer Prediger, Julie Dell Phillips
'A Teacher' gaat over een Diana, een lerares die een affaire krijgt met een van haar leerlingen. Het begint vrij onschuldig, maar het wordt serieuzer wanneer Diana de macht over haar emoties kwijtraakt. Ze overschrijdt grenzen en begint raar gedrag te vertonen.

Water for Elephants (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Reese Witherspoon, Robert Pattinson, Christoph Waltz, Paul Schneider | Te zien vanaf: 28 mei
Ieder jaar vindt er in november een schrijversevenement plaats. Dat evenement staat bekend als de National Novel Writing Month (tegenwoordig ook wel NaNoWriMo) en heeft als opdracht binnen één maand een boek van 50,000 woorden te schrijven. Water for Elephants is gebaseerd op een van die boeken, geschreven door Sara Gruen. Het verhaal speelt zich af rond een student (Robert Pattinson) die besluit zijn opleiding tot dierenarts te stoppen als zijn ouders verongelukken. Hierop sluit hij zich bij een circus aan, waar hij Marlena (Reese Witherspoon) ontmoet, de vrouw waarop hij verliefd wordt.

The Full Monty (1997)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Cattaneo | Cast: Robert Carlyle, Mark Addy, William Snape, Steve Huison
Twee ontslagen staalarbeiders uit het Engelse Sheffield proberen een oplossing te vinden voor hun uitzichtloze bestaan. Geïnspireerd door een optreden van de Chippendales, zijn ze van plan om een dansact te maken.

Koning van Katoren (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Sombogaart | Cast: Abbey Hoes, Frits Lambrechts, Fabrizio Matteini, Hans Croiset
Koning van Katoren is het verhaal van de zeventienjarige Stach (Dagelet) die de nieuwe koning wil worden. De oude koning van Katoren is stervende en hij vertelt aan zijn vriend en kamerheer Gervaas dat zijn ministers de macht zullen grijpen wanneer hij dood is. In zijn laatste woorden smeekt hij Gervaas om een nieuwe koning te vinden. Diezelfde nacht wordt Stach geboren, die zeventien jaar later de vraag durft te stellen die niemand durfde te stellen: wat moet iemand doen om koning van Katoren te worden? De ministers zitten in het nauw vanwege de aandacht van de pers en besluiten de jonge lastpost vijf onmogelijke opdrachten te geven. Onderweg ontmoet hij de ambitieuze journalistiekstudent Kim (Hoes).

NieuwsFilm

meest populair