Foto: Dwayne Johnson heeft meer spieren dan ooit tevoren voor 'Black Adam'!

Foto: Dwayne Johnson heeft meer spieren dan ooit tevoren voor 'Black Adam'!

'The Rock' was al stevig maar is niet meer te herkennen!

Dwayne 'The Rock' Johnson speelt in zowat elke film een held, maar dat is ook wel te begrijpen met zijn figuur. De ex-worstelaar is een gigantische spierbundel maar gaat voor zijn nieuwe rol in de superheldenfilm Black Adam nog héél wat verder!

'The Rock' gaat in de huid kruipen van Black Adam, een nieuwe film van DC, waarvoor hij duidelijk keihard aan het trainen is. De acteur deelt graag kiekjes op zijn Instagram-pagina (niet zo heel gek, met zo'n 242 miljoen volgers) en laat nu zien hoe hij eruit ziet voor zijn volgende project. Oordeel zelf!



Training
Zo schrijft Johnson: ''Een late training sessie. Ik moet er goed uitzien voor mijn Black Adam scenes, aangezien ik mijn lichaam meerdere keren zal tonen. Ik heb voor deze rol dan ook harder dan ooit moeten trainen''.

''Zo heb ik een streng dieet moeten volgen, maandenlang in het krachthonk gezeten en op alles moeten letten. Gelukkig wordt ik goed bijgestaan en geholpen en ben ik dankbaar voor alle steun die ik krijg!''.

Wat te verwachten
In de DCEU-film, die geregisseerd wordt door Jaume Collet-Serra (o.a. bekend van een Jungle Cruise, waarin Johnson eveneens te zien is), zullen we zien hoe Johnson's personage uiteindelijk een god-achtige antiheld wordt. De film zal volgend jaar juli te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair