'The Marvels' krijgt een iets gelikter logo

'The Marvels' krijgt een iets gelikter logo

De Marvel-film The Marvels heeft een iets vernieuwd logo gekregen.

Marvel Studios heeft een nieuw logo vrijgegeven voor de film The Marvels, de tweede solofilm voor Captain Marvel. Althans, solofilm, in dit deel krijgt ze gezelschap van twee andere heldinnen.

Na de wat matige reacties op Captain Marvel besloot Marvel Studios om het met deze tweede film over een iets andere boeg te gooien. Fanfavoriete personages als Kamala Khan (a.k.a. Ms. Marvel) en Monica Rambeau (a.k.a. Spectrum) zijn toegevoegd aan het team, dat gezamenlijk een groots avontuur zal beleven.

The Marvels-logo
Eerder al bleek dat deze film niet Captain Marvel: nog wat nog wat als titel zou krijgen, maar The Marvels zou heten. Toen werd een nieuw logo vrijgegeven en dat logo is ook nu aangepast.

Marvel heeft iets andere kleuren gekozen en voegt een achtergrondlicht toe dat wat meer doet denken aan de energiekrachten van Carol Danvers. Waar dat eerder een beetje als een 'foutje' uitzag, is het nu duidelijk niet het geval.


Bekijk de afbeelding

The Marvels is de eenendertigste film in het Marvel Cinematic Universe en zowel een vervolg op Captain Marvel als Ms. Marvel. Vanaf 11 november 2022 te zien.

NieuwsFilm

meest populair