'No Time to Die' blijkt een bizar lange James Bond-film te zijn

De speelduur is onthuld en ga er maar voor zitten.

Deze herfst moet het dan eindelijk wel het geval zijn: Daniel Craigs laatste film als James Bond moet te zien zijn in de bioscoop, No Time to Die. De film lijkt heel wat record ste gaan verbreken.

No Time to Die maakt van Daniel Craig de acteur die het langste vast wist te houden aan de rol van James Bond. En nu blijkt dat zijn film ook de langste in de geschiedenis van de Bond-franchise is.

Erg lange film
Dat is niet onthuld door de filmstudio, maar blijkt uit gegevens van de website van Regel Cinemas. Dat heeft een evenement gepland voor de release van de film, waarbij mensen alle vijf de Daniel Craig-films kunnen kijken. Die films duren gezamenlijk 705 minuten.

Als je dan terugrekent, kom je uit op een speelduur van maar liefst 162 minuten voor No Time to Die. Daarmee wint de film het makkelijk van de vorige recordhouder, Spectre. Die film had een speelduur van 148 minuten.

Dat de nieuwste Bond-film zo lang duurt, is niet heel gek. Alle verhaallijnen die zijn opgezet rond Craigs James Bond moeten afgerond worden en dat in een emotionele film die naar het schijnt behoorlijk wat spectaculaire actie omvat.

No Time to Die staat gepland voor release op 30 september.

NieuwsFilm

meest populair