Algemeen

'No Time to Die' blijkt een bizar lange James Bond-film te zijn

De speelduur is onthuld en ga er maar voor zitten.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Deze herfst moet het dan eindelijk wel het geval zijn: Daniel Craigs laatste film als James Bond moet te zien zijn in de bioscoop, No Time to Die. De film lijkt heel wat record ste gaan verbreken.

No Time to Die maakt van Daniel Craig de acteur die het langste vast wist te houden aan de rol van James Bond. En nu blijkt dat zijn film ook de langste in de geschiedenis van de Bond-franchise is.

Erg lange film
Dat is niet onthuld door de filmstudio, maar blijkt uit gegevens van de website van Regel Cinemas. Dat heeft een evenement gepland voor de release van de film, waarbij mensen alle vijf de Daniel Craig-films kunnen kijken. Die films duren gezamenlijk 705 minuten.

Als je dan terugrekent, kom je uit op een speelduur van maar liefst 162 minuten voor No Time to Die. Daarmee wint de film het makkelijk van de vorige recordhouder, Spectre. Die film had een speelduur van 148 minuten.

Dat de nieuwste Bond-film zo lang duurt, is niet heel gek. Alle verhaallijnen die zijn opgezet rond Craigs James Bond moeten afgerond worden en dat in een emotionele film die naar het schijnt behoorlijk wat spectaculaire actie omvat.

No Time to Die staat gepland voor release op 30 september.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jacobatje

Avatar

Beste Jim Pedd, dit nieuws was helaas al bekend. Filmtotaal heeft het tevens zelfs al een keer eerder geplaatst. Zie : https://www.filmtotaal.nl/nieuws/70715
Toch bedankt voor het nieuwsbericht.

Nature

Avatar

Valt nog mee die speelduur.

Bigds9fan

Avatar

"No Time to Die maakt van Daniel Craig de acteur die het langste vast wist te houden aan de rol van James Bond."

Tja dat kan elke acteur als de film meerdere keren vertaagd is.

Tussen Spectre en No Time To Die zit nu al bijna evenveel tijd als tussen License To Kill en GoldenEye en dat was met een wisseling van de wacht en het verfrissen van de serie.

Daarnaast had Brosnan nog een contract voor een 5de film alleen de producenten wouden een andere richting op.

Dus dat langste James Bond gespeeld te hebben zet ik kanttekeningen bij.

Fluffer

Avatar

Films worden steeds langer , dat is meestal nergens voor nodig , het breekt de spanning en is voor dit soort films overbodig .
2 uur is meer dan genoeg.

EntertainmentWatcher

Avatar

Langste wist vast te houden aan de rol van James Bond? :

Sean Connery: 7x James Bond
Roger Moore: 7x bond

Volgens mij zijn die dan langer James Bond, dan de 5x van Daniel Craig ;)

Foszen

Avatar

Tja het is zeker niet uitzonderlijk dat Filmtotaal er vaak wat op loslult en niet weet wat men al eerder schreef (over de lengte van de film). Blijkbaar is er ook no time om wat aan eenvoudige research te doen inzake bijvoorbeeld welke acteur het langste vasthield aan het personage. Hoeveel betaalt dit jobken? ????

NieuwsFilm

meest populair