'A Quiet Place: Part III' on hold, krijgt eerst een spin-off

'A Quiet Place: Part III' on hold, krijgt eerst een spin-off

Emily Blunt en de kids hebben even "pauze"...

Nadat Part II afgelopen week geen enkele moeite had om de top van box-office te veroveren, heeft Paramount Pictures groen licht gegeven aan een volgend hoofdstuk in de A Quiet Place-reeks. Dit betreft echter geen officieel derde deel, maar een spin-off.

DEADLINE meldt dat regisseur Jeff Nichols aan het roer staat van het project dat eind maart 2023 moet worden uitgebracht. Hij schrijft ook het script. Oorspronkelijk bedenker John Krasinski blijft aan boord als producent.

Het verhaal zal dus niet draaien om de familie Abbot geleid door Emily Blunt, maar gaat zich focussen op nieuwe personages in hetzelfde universum.

Het is breder dan 'Alien' of 'Jaws'
Krasinski had het eerder al over een uitbreiding van de post-apocalyptische wereld waarin een verscheidenheid aan verhalen verteld kan worden.

Het zou inderdaad gaaf zijn om andere plotlijnen op een later moment het pad van de familie Abbot te zien kruisen. Enige probleem is dat Millicent Simmonds en Noah Jupe erg rap opgroeien, dus de vraag is of de hoofdfranchise ook snel weer verder gaat of dat we hen jaren later pas weer terug gaan zien...

NieuwsFilm

meest populair