Deze 5 films verschijnen deze week nieuw op Netflix

Deze 5 films verschijnen deze week nieuw op Netflix

Netflix voegt de komende paar dagen in totaal dertien films nieuw toe. Check hier welke.

Vandaag zetten we de nieuwe films op een rij die je deze week op Netflix kan verwachten. Natuurlijk zijn het niet alle films; Netflix voegt vaak ook films toe die nog niet zijn aangekondigd. Op vrijdag kan je zoals altijd ons weekoverzicht verwachten.

Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Soren | Cast: Kevin Hart, Ed Helms, Nick Kroll, Thomas Middleditch | Releasedatum: 7 juni
Twee middelbare scholieren hypnotiseren het schoolhoofd en laten hem de geheime identiteit aannemen van een enkel onderbroekdragende superheld, om hun mede-klasgenoten te helpen.

Awake (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Raso | Cast: Jennifer Jason Leigh, Frances Fisher, Gina Rodriguez, Ariana Greenblatt | Releasedatum: 7 juni
Door een wereldwijde gebeurtenis worden alle elektronica uitgeschakeld en verliest de mens zijn vermogen om te slapen. De dochter van Jill, een voormalige soldate die een getroebleerd verleden met zich meedraagt, kan weleens de sleutel zijn tot het vinden van een geneesmiddel. Terwijl de wereld in chaos vervalt poogt Jill haar dochter veilig onder te brengen alvorens ze zelf gek wordt.

Tragic Jungle (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yulene Olaizola | Cast: Gilberto Barraza, Eligio Meléndez, Gabino Rodríguez | Releasedatum: 9 juni
Het jaar 1920, aan de grens tussen Mexico en Belize. Diep in de jungle komen enkele Mexicaanse arbeiders de mysterieuze vrouw Agnes tegen. Haar aanwezigheid zorgt voor spanningen binnen de groep als hun fantasieën en verlangens blootgelegd worden. De mannen zijn zich niet bewust van het feit dat een mythisch wezen, de Xtabay die zich in het woud ophoudt, is ontwaakt.

Skater Girl (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Manjari Makijany | Cast: Amrit Maghera, Waheeda Rehman, Anurag Arora | Releasedatum: 11 juni
Een afgelegen dorp in Rajasthan, India. Prerna is een lokale tiener die een leven leidt dat gebonden is door traditie en plicht tegenover haar ouders. Maar wanneer de Londense Jessica in het dorp arriveert om meer te weten te komen over de jeugd van haar overleden vader, maken Prerna en de andere lokale kinderen kennis met het skateboard. De kinderen raken verliefd op de sport, skaten door het dorp en verstoren alles en iedereen om hen heen. Vastbesloten om hun passie te versterken en aan te moedigen, gaat Jessica een skatepark bouwen. Prerna komt voor de moeilijke keuze te staan: voldoen aan de maatschappelijke verwachtingen of haar droom waarmaken om deel te nemen aan de Nationale Skateboarden Kampioenschappen.

Bon Bini Holland 2 (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Karthaus | Cast: Liliana de Vries, Jandino Asporaat, Julien Croiset | Releasedatum: 13 juni
In Bon Bini Holland 2 wil Robertico (Jandino) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk vragen. Zij besluit echter een time-out in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna, terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella's hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven.

NieuwsFilm

meest populair