5 hilarische komediefilms uit Hollywood die je nu op Netflix kan streamen

5 hilarische komediefilms uit Hollywood die je nu op Netflix kan streamen

We zetten vandaag vijf hilarische komedies op een rij.

Netflix kent heel wat subgenres die je helpen een nieuwe film te vinden om te kijken. Vandaag zetten we vijf hilarische komediefilms uit Hollywood voor je op een rij.

This Is 40 (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Judd Apatow | Cast: Paul Rudd, Leslie Mann, Maude Apatow, Iris Apatow
Een 'spin-off' van de film 'Knocked Up', die een kijkje geeft in het leven van Pete en Debbie. Ze zijn inmiddels ouder geworden en er is een hoop gebeurd. Voor hun inkomsten zijn ze afhankelijk van Debbie's kledingwinkel. Ze lopen daarnaast rond met de grote vragen des levens. ''Hebben ze wel de juiste keuzes gemaakt?'' ''Is dit hun plaats in de wereld?'' En: ''Is dit nu echt alles?'' Alle dromen die zij hadden als kind, alle mogelijkheden, is dat nu verpest door een simpel huwelijk en het nemen van wat kinderen?

Murder Mystery (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kyle Newacheck | Cast: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Luke Evans, Terence Stamp
In Murdery Mystery - een Agatha Christie-achtige thriller - gaat een politieagent uit New York eindelijk op vakantie met zijn vrouw naar Europa, een poging om hun huwelijk te redden. Tijdens een vliegtuigvlucht worden ze uitgenodigd voor een intieme familiebijeenkomst, die plaatsvindt op de enorme jacht van een bejaarde miljardair. Wanneer de rijkaard vermoord wordt, richten alle ogen zich op het stel uit New York.

Fun with Dick and Jane (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dean Parisot | Cast: Jim Carrey, Téa Leoni, Alec Baldwin, Richard Jenkins
Wanneer Dick Harper gepromoveerd wordt tot hoofd communicatie bij het bedrijf Globodyne, zijn hij en zijn vrouw Jane zeer blij. Geen zorgen meer over geld en Jane kan stoppen met werken om thuis te zorgen voor zoontje Billy. Helaas blijkt dit alles een droom want de volgende dag gaat Globodyne op verdachte wijze failliet. Aangezien Jane haar baan al heeft opgezegd, staan de Harpers er slecht voor. De eerste maanden kunnen ze nog redelijk rondkomen maar wanneer het water hun echt aan de lippen staat, lijkt het criminele pad onvermijdelijk.

Tower Heist (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brett Ratner | Cast: Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Alan Alda
Een groep gewone mannen wil twintig miljoen dollar stelen van een miljardair die een crimineel bleek te zijn en miljarden heeft gestolen, waaronder hun pensioengeld.

Knocked Up (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Judd Apatow | Cast: Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd, Leslie Mann
Alison Scott is een ambitieuze en mooie jonge vrouw die op het punt staat om voor een grote televisiemaatschappij te gaan werken.Ben woont met vier vrienden in een uitgewoond huis compleet met geïmproviseerde boksring en luxe (d.w.z. van de muggen vergeven) zwembad. De vrienden hebben gezamenlijk de ambitie om hun leventje zo voort te zetten. Het moet worden bekostigd door het opzetten van een halfpornografische website over beroemdheden.Aan het begin van Knocked Up ontmoeten deze tegengestelde persoonlijkheden elkaar half- dronken in een bar en na een avontuurtje gaat ieder zijn eigen weg. Dat zou het einde van hun verhaal moeten zijn. Maar een telefoontje dat Ben een paar weken later van Alison krijgt blijkt geen uitnodiging voor een afspraakje te zijn maar de mededeling dat ze zijn kind verwacht. Nu moet Ben zichzelf wat existentiële vragen stellen: zal hij zich uit de voeten maken of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?

NieuwsFilm

meest populair