'John Wick'-kloon 'Gunpowder Milkshake' onthult eerste clip via Netflix

'John Wick'-kloon 'Gunpowder Milkshake' onthult eerste clip via Netflix

Een nieuw soort van John Wick-film.

Tijdens Geeked Week van Netflix is er een eerste clip verschenen uit de film Gunpowder Milkshake, de actiethriller die volgende maand in de States op Netflix debuteert. Maar net als The Ice Road verschijnt deze film in Nederland pas later in de bioscoop en dus niet op Netflix.

De hoofdrol in de soort van John Wick-kloon is voor actrice Karen Gillan die je kent uit de Guardians of the Galaxy-films. Daarin speelt ze Nebula. De regie van Gunpowder Milkshake lag in handen van regisseur Navot Papushado (Big Bad Wolves).

Clip uit Gunpowder Milkshake
In onderstaande clip zien we niet alleen Gillan, maar ook de actrices Angella Bassett, Michelle Yeoh en Carla Gugino en vanaf 14 juli staat de film op de Amerikaanse Netflix. Op donderdag 19 augustus moet de actiethriller ook in de Nederlandse bioscopen in première gaan.



De synopsis: Sam wordt op 12-jarige leeftijd in de steek gelaten door haar moeder Scarlet, een zeer effectieve huurmoordenaar. Sam wordt vervolgens opgevoed door The Firm, het meedogenloze misdaadsyndicaat waarvoor haar moeder werkte. Vijftien jaar later is Sam in de voetsporen van haar moeder getreden en uitgegroeid tot een brute en loyale huurmoordenaar voor The Firm. Maar dan gaat er iets mis en moet Sam kiezen tussen haar baan en het leven van Emily, een onschuldig 8-jarig meisje.


Netflix Geeked Week
Deze hele week verschijnen er allerlei nieuwtjes over films en series die komende maanden op Netflix gaan verschijnen. Uiteraard met de nodige (eerste) beelden. De nieuwtjes over series vind je uiteraard op SerieTotaal.nl. Wat betreft de films zagen we al:

1. eerste beelden uit The Last Mercenary met Jean-Claude Van Damme
2. een aantal foto's uit Sweet Girl met Jason Momoa
3. de verschijningsdatum voor Kate met Mary Elizabeth Winstead
4. de trailer voor Blood Red Sky
5. Eerste clip uit The Ice Road met Liam Neeson
6. Volledige aflevering van Army of the Dead: The Vader Cut
7. Trailer voor Fear Street Trilogy



NieuwsFilm

meest populair