Video

Megan Fox in het nauw in trailer 'Midnight in the Switchgrass' met Bruce Willis

Ook met Machine Gun Kelly en Sistine Stallone (de dochter van).

door Bram de Groot om 14:37 in Video
Even geleden verschenen al de eerste foto's uit de film Midnight in the Switchgrass waarin hoofdrollen zijn toebedeeld aan de bekende namen Megan Fox als Bruce Willis, en dan duikt de laatste waarschijnlijk vooral op omdat zijn naam op het affiche staat.

In Midnight in the Switchgrass zien we de daden van de seriemoordenaar met de bijnaam Truck Stop Killer. FBI-agent doet een alles of niets poging om de dader te vinden, maar dat pakt verkeerd uit. Haar partner Karl Helter (Willis) en Texas Ranger Byron Crawford (Emile Hirsch) moeten haar te hulp schieten.

Eerste trailer Midnight in the Switchgrass
Hieronder zie je de trailer voor Midnight in the Switchgrass en er zijn ook rollen voor onder meer Lukas Haas, Sistine Stallone (de dochter van) en Machine Gun Kelly (de vriend van).

Vanaf 23 juli moet de actiethriller van studio Lionsgate Movies en regisseur Randall Emmett te zien zijn in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse verschijningsdatum is er nog niet.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Q Jones18

Avatar

Ziet er niet perse enorm slecht uit

centr1no

Avatar

Het schreeuwt B_film.
Bruce Willis 'acteert' alleen nog maar om zijn rekeningen te kunnen betalen en Megan Fox heeft nooit begrepen dat ze alleen maar bekend is geworden door haar uiterlijk.

NieuwsFilm

meest populair