'WandaVision'-heldin over onverwachte terugkeer in 'The Marvels'

'WandaVision'-heldin over onverwachte terugkeer in 'The Marvels'

De wereld van Marvel blijft op need-to-know basis.

Tot aan de promotiecampagne van de films en series in het Marvel Cinematic Universe weet de studio heel wat geheim te houden. En dan zowel voor het publiek als de acteurs in de producties. Dit ondervond ook actrice Teyonah Parris.

Parris debuteerde als het personage Monica Rambeau in de serie WandaVision. Ze groeide uit van de dochter van Maria Rambeau uit Captain Marvel (2019) tot een 'agent of S.W.O.R.D.' Gedurende WandaVision krijgt ze superkrachten die verder tot uiting gaan komen in het toekomstige MCU.

Terug in The Marvels
Eind 2022 moet The Marvels in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn. In die film zien we Parris naast onder meer Carol Danvers / Captain Marvel (Brie Larson). Toen ze de rol accepteerde in WandaVision wist ze nog niet wat er zou komen.

"Vanaf het begin waren ze heel duidelijk over dat de projecten die ze voor Disney+ maken naadloos zouden aansluiten op de filmwereld," zei Parris in gesprek met The Hollywood Reporter. "Ze zeiden niet direct dat mijn personage meer zou gaat meemaken, maar ik wist dat WandaVision niet een op zichzelf staand project was."

Onbekend met de rol
Ook voegde de actrice eraan toe dat ze vooraf maar weinig info kreeg over haar personage. "Ik wist dat het Marvel was, maar dat was het wel zo'n beetje," legde Parris uit. "Ik kende de context niet, alleen wat schetsen voor de scène tussen Monica als Geraldine en Wanda, wanneer Wanda's water breekt en die ooievaar rondwandelt. En de scène waar Monica wakker wordt uit de blip."

"Stel je voor dat je alleen van die twee scènes afweet en te horen krijgt dat het hetzelfde personage is! Ik had geen idee. Ik moest dus in een sitcom en een drama spelen," rondt Parris af.

The Marvels van van regisseur Nia DaCosta (Candyman) staat gepland voor november 2022.



NieuwsFilm

meest populair