Eerste blik op Mighty Thor van Natalie Portman in 'Thor: Love and Thunder'

Eerste blik op Mighty Thor van Natalie Portman in 'Thor: Love and Thunder'

We zien haar samen met Thor en Valkyrie.

Oorspronkelijk leek het erop dat Thor: Love and Thunder de laatste film in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe zou worden. Door de vele verplaatsingen is dit nu niet zo zeker meer en lijkt de Mighty Thor van Natalie Portman ergens middenin een grotere vierde fase te gaan vallen.

Het personage van Portman zal waarschijnlijk eerst te zien zijn als Jane Foster. De actrice speelde de rol eerder in Thor (2011) en Thor: The Dark World (2013). In Thor: Love and Thunder gaan we mogelijk naar een alternatieve tijdslijn, zodat we de vrouwelijke Thor in actie kunnen zien.

Eerste blik op Mighty Thor
Ondanks dat het slechts gaat om een print op een t-shirt hebben we nu een eerste blik op Mighty Thor. We zien haar samen met de bekende Thor van Chris Hemsworth en de baas van New Asgard, Valkyrie van actrice Tessa Thompson.

Oorsponkelijk moest Love and Thunder op 5 november 2021 verschijnen, de datum waarop nu Eternals gepland staat. Nu staat de Marvel-film van regisseur Taika Waititi (Thor Ragnarok) vast voor begin mei 2022. Niet veel later verschijnt Black Panther: Wakanda Forever.



NieuwsFilm

meest populair