Algemeen

Eerste blik op Mighty Thor van Natalie Portman in 'Thor: Love and Thunder'

We zien haar samen met Thor en Valkyrie.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Oorspronkelijk leek het erop dat Thor: Love and Thunder de laatste film in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe zou worden. Door de vele verplaatsingen is dit nu niet zo zeker meer en lijkt de Mighty Thor van Natalie Portman ergens middenin een grotere vierde fase te gaan vallen.

Het personage van Portman zal waarschijnlijk eerst te zien zijn als Jane Foster. De actrice speelde de rol eerder in Thor (2011) en Thor: The Dark World (2013). In Thor: Love and Thunder gaan we mogelijk naar een alternatieve tijdslijn, zodat we de vrouwelijke Thor in actie kunnen zien.

Eerste blik op Mighty Thor
Ondanks dat het slechts gaat om een print op een t-shirt hebben we nu een eerste blik op Mighty Thor. We zien haar samen met de bekende Thor van Chris Hemsworth en de baas van New Asgard, Valkyrie van actrice Tessa Thompson.

Oorsponkelijk moest Love and Thunder op 5 november 2021 verschijnen, de datum waarop nu Eternals gepland staat. Nu staat de Marvel-film van regisseur Taika Waititi (Thor Ragnarok) vast voor begin mei 2022. Niet veel later verschijnt Black Panther: Wakanda Forever.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lurking metafan

Avatar

Tja. Er blijft toch een limiet aan hoe van een piepklein poppetje als Natalie Portman een forse, uit de kluiten gewassen Thor personage te maken.

Qua postuur is ze nou niet bepaald een Xena / Lucy Lawless.

NumberOne

Avatar

Ik voorzie veel "low angle camera shots" om haar groter te laten lijken

Beyonder

Avatar

Klinkklare onzin dit

RogueWon

Avatar

Tja. Er blijft toch een limiet aan hoe een slecht geprint plaatje op een t-shirt een goede weergave is.
Ik heb er wel vertrouwen in. In de comics is ze ook geen bodybuilder met even groot postuur als Thor, maar ze heeft wel degelijk contouren en is superfit. Ik denk Portman ook zo eruit zal zien.

Lurking metafan

Avatar

^ Dan nog verwacht ik nog steeds niet dat Natalie Portman er als een Xena/Lucy Lawless qua postuur uit zal zien in de nieuwe Thor film Smiley face

RogueWon

Avatar

Je hebt een obsessie met Xena. I dig it Smiley face
Maar weet niet waarom je haar als referentie neemt. Portman als Mighty Thor is gewoon haar eigen ding, niet een (beter of slechter) kopie van Xena oid. Ik denk dat je in ieder geval niet teleurgesteld wordt, zeker niet na dit artikel van FT.

Lurking metafan

Avatar

@RogueWon: Smiley face Xena is een lekker makkelijk voorbeeld, omdat Lucy Lawless groot is en daarnaast een goeie warrior build had zonder dat het overdreven body builder gespierd wordt.

Ik had die foto van Natalie Portman gezien, en had hetzelfde als met een recente foto van Chris Hemsworth (maar ik begreep dat het bij Chris was voor 'n Hulk Hogan film): het was net iets te bodybuilder gespierd.

Maar goed, we zullen zien hoe het er uiteindelijk op het filmdoek komt uit te zien, Gal Gadot vond ik vooraf eigenlijk ook te dun voor Wonder Woman, maar in de film viel haar figuur helemaal niet uit de toon als Wonder Woman.

Beyonder

Avatar

Xena is een powervrouw

Decepticon

Avatar

Dat ze haar en hem met masker op durven doen, Thor heeft zijn helm praktisch ook nooit op.
De kleding merchandising hou je niet tegen, de Black Widow T-shirts kon je een jaar geleden ook al kopen.

NieuwsFilm

meest populair