Speelduur van 'The Suicide Squad' kleurt netjes binnen de lijntjes

Speelduur van 'The Suicide Squad' kleurt netjes binnen de lijntjes

Geen enorm lange zit...

Regisseur James Gunn himself heeft de speelduur onthuld van zijn aanstaande The Suicide Squad voor DC en deze kleurt netjes binnen de lijntjes.

Op TWITTER antwoordde Gunn op de vraag van één van de vele fans. Waar veel Marvel en DC films de laatste tijd vaak op de 2,5 uur eindigen, bedraagt de looptijd van The Suicide Squad in totaal 2 uur en 12 minuten. Trek daar de aftiteling vanaf en je zal eindigen op ongeveer 2 uur.

De R-rated halve reboot, halve sequel bevat de terugkeer van een aantal favoriete personages alsmede een berg nieuwkomers.

Sterrenensemble
De cast bestaat uit Viola Davis als Amanda Waller, Margot Robbie als Harley Quinn, Idris Elba als Bloodsport, Jai Courtney als Captain Boomerang, Joel Kinnaman als Rick Flagg, David Dastmalchian als Polka-Dot Man, Steve Agee als John Economos en King Shark (met de stem van Sylvester Stallone), Daniela Melchior als Ratcatcher 2, John Cena als Peacemaker, Michael Rooker als Savant, Flula Borg als Javelin, Peter Capaldi als Thinker, Nathan Fillion als TDK, Mayling Ng als Mongal, Pete Davidson als Blackguard, Sean Gunn als Weasel, Joaquin Cosio als General Mateo Suarez, Juan Diego Botto als Luna, Storm Reid als Tyla, Alice Braga als Sol Soria, Jennifer Holland als Emilia Harcourt en Taika Waititi in een (nog steeds) onbekende rol.

The Suicide Squad verschijnt aanstaande augustus (hopelijk) in de bioscoop en, zoals bekend, tegelijkertijd op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair