James Gunn vergelijkt King Shark met Rocket (Guardians of the Galaxy)

James Gunn vergelijkt King Shark met Rocket (Guardians of the Galaxy)

Het personage uit 'The Suicide Squad' is in veel aspecten anders.

James Gunn maakte al eerder de twee Guardians of the Galaxy-films voor Marvel. Hij keert ook terug voor het derde deel, maar maakte eerst The Suicide Squad voor DC. Hij laat zich nu uit over het personage King Shark.

King Shark is half mens, half haai en wordt ingesproken door niemand minder dan Sylvester Stallone. In een recent interview vergeleek de regisseur King Shark met Rocket.

Lastig
Volgens Gunn was het dan ook vele malen lastiger King Shark goed in elkaar te zetten dan bijvoorbeeld Rocket: ''Het is erg moeilijk om een dier een menselijke vorm te geven, maar het is nog vijf keer moeilijker om dat met een haai te doen dan met een wasbeer. Het is echt een heel nauwkeurig en lastig proces''.

Gunn voegt er wel aan toe dat King Shark eigenlijk niet met Rocket vergeleken moet worden, aangezien ze qua persoonlijkheid volledig anders zijn. Zo is King Shark, net zoals de hele Suicide Squad, geen goed personage.

Bruut
Zo gaat Gunn verder: ''King Shark is een vis en eet mensen op. Hij mag dan misschien wel niet van mensen houden, hij wil er wel graag bij horen en aantonen dat hij slim is. Dat is hij echter niet...''

NieuwsFilm

meest populair