Algemeen

'Pirates of the Caribbean'-castlid is woedend op Disney na wippen Johnny Depp

Niet iedereen staat achter de keuze van Disney.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Nadat acteur Johnny Depp door Disney gedumpt werd bij de Pirates of the Caribbean-franchise, viel hem datzelfde lot te beurt bij Fantastic Beasts van Warner Bros., en nu is er een acteur die zich daar tegen uitspreekt.

Johnny Depp heeft al van heel wat fans steun. Zo was er een populaire petitie die duizenden handtekeningen kreeg om de acteur alsnog terug te brengen als Jack Sparrow. Zonder hem geen Pirates of the Caribbean, vinden de ondertekenaars. En nu is ook Greg Ellis van die franchise kritisch.

Niet okay
"Op heel wat fronten werkt hij zich nu een weg voor het wettelijk systeem, dus ik kan daar niet al te veel over vertellen," aldus Ellis. "Maar ik heb mij altijd uitgesproken en zal dat blijven doen."

Volgens hem hebben veel mensen Depp volledig verkeerd afgeschilderd. "Deel daarvan is angst voor media." Mensen willen namelijk niet verkeerd afgeschilderd worden of zelf in een negatief daglicht komen te staan.

"Maar ik vind het ironisch dat een man die zo geliefd en gerespecteerd wordt door zoveel mensen in de entertainmentindustrie, en waar mensen niets anders dan iets positiefs over te zeggen hebben, gedwongen van een film gehaald kan worden. Denk ik dat hij terugkeert? Ja. In hoeverre, dat weet ik niet." Hij maakt zich vooral zorgen over hoe slachtofferschap een belangrijke rol speelt in de industrie.

Ellis speelde in de eerste drie van de vijf films de rol van Theodore Groves.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Begrijpelijk Depp droeg de PotC franchise single handedly. En Ellis heeft 100% gelijk Depp word totaal verkeerd afgeschilderd en dat komt mede door een incompetente Engelse rechter.

Dwarreldoerak

Avatar

Yesss hoop dat hij het voor me kaar krijgt om Johnny Depp weer in Jack sparow te krijgen

Bigds9fan

Avatar

Hoe Depp behandeld is is schandalig maar ik denk dat de franchise sowieso wel kan profiteren van een nieuwe insteek.

Nu moet ik zeggen dat ik geen fan was van Sparrow maar goed dat zegt niks over Depp.

Ang3l

Avatar

Ik zou Johnny Depp best eens willen wippen.

Zembo

Avatar

@ coola

Depp droeg 2 delen in de franchise de film en dat is niet echt goed uitgepakt. Naar mijn mening was hij veel leuker toen hij onderdeel was van een totaal plaatje.

Popcultuurfreak

Avatar

En gelijk heeft hij. Er is heel veel grijze grond binnen zijn rechtzaken. Amber Heard is zelf ook geen engel, maar zij draagt geen van de gevolgen die Depp zijn voorgeschoteld.

Jack Burton

Avatar

Na de rechtszaken wordt Johnny nog amper gehoord, mede door Amber heard.

Thiver

Avatar

Jack Burton "Na de rechtszaken wordt Johnny nog amper gehoord…"

Tja, had-ie ook maar Heard moeten heten. Smiley face

Casper500

Avatar

Als hij niet de jack sparrow kan spelen dan is er geen pirates of the carribean, hij moet hem spelen, anders mag hij gewoon niet gemaakt worden !

NieuwsFilm

meest populair