Michael Keaton speelt mogelijk nog veel vaker Batman

Michael Keaton speelt mogelijk nog veel vaker Batman

Het gerucht gaat dat hij nog vaak terug gaat keren.

Een paar dagen geleden hoorden we al dat Michael Keaton mogelijk een iets grotere rol heeft in de toekomst van DC-films. En nu gaat het verhaal dat de acteur voor drie nieuwe films getekend heeft als Batman.

Dat stelt althans de site Giant Freakin Robot, die de laatste tijd meer geruchten de wereld in helpt. Het valt moeilijk te zeggen hoeveel waarde we aan 't verhaal moeten hechten, maar ergens lijkt het niet onwaarschijnlijk dat men meer wil doen met Keatons Bruce Wayne, na de zeer positieve reacties op zijn terugkeer.

Meer Batman?
Heel onwaarschijnlijk lijkt het gerucht eigenlijk niet, vooral niet als de Batman van Keaton een rol krijgt zoals we dat nu in elk geval horen.

De acteur zou namelijk een soort mentorfiguur moeten zijn voor onder meer Barry Allen, in meerdere toekomstige films. Als The Flash, waarin Keaton nu in elk geval terugkeert, het DCEU definitief en permanent verandert, moet zoiets wel mogelijk zijn.

Keaton zou dan in toekomstige DCEU-films bijvoorbeeld de rol van een mentor voor een nieuwe Batgirl of andere figuren in de Bat-family kunnen vervullen. Wat het ook wordt, de toekomst lijkt eigenlijk behoorlijk prima voor de DC-fan, vooral na de afgelopen rommelige jaren.

NieuwsFilm

meest populair