Foto: Michael Keaton in gave Batman-auto op set 'The Flash'

Foto: Michael Keaton in gave Batman-auto op set 'The Flash'

Dit wordt de nieuwe bolide van Bruce Wayne.

Het zou kunnen zijn dat acteur Michael Keaton een goede relatie heeft met Mercedes en in een of andere prototype van het Duitse automerk naar de set van The Flash mocht rijden. Het lijkt er echter meer op dat zijn personage Bruce Wayne een zeer gave wagen heeft in de DC-film.

Hieronder zie je een nieuwe foto vanaf de set van de film van regisseur Andy Muschietti (It) waarop je een enorme Mercedes-slee ziet. Het is niet de eerste keer dat het automerk met een gaaf voertuig komt voor Bruce Wayne. In Justice League had Ben Afflecks Bruce Wayne ook een dikke wagen van het merk. Ook Affleck is te zien in The Flash.

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet
Overigens is de Mercedes ook echt een concept, namelijk de Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. Dat Bruce Wayne de auto heeft is uiteraard niet gek. De beste man heeft miljarden op zijn bankrekening staan en leeft in een fictieve wereld.

Andere rollen zijn voor Ezra Miller als The Flash, Sasha Calle als Supergirl, Kiersey Clemons als Iris West, Maribel Verdú als Nora Allen en Ron Livingston als Henry Allen. Vanaf begin november 2022 moet The Flash in de bioscopen te zien zijn.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair