'Fast & Furious 9' krijgt een gigantische en knallende box office

'Fast & Furious 9' krijgt een gigantische en knallende box office

De film gaat records verbreken.

Fast & Furious 9 lijkt een box office record te gaan vestigen. Na een zwaar 2020 door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, staat het er steeds beter voor met bioscopen.

De film A Quiet Place Part II was de eerste film tijdens de pandemie die meer dan 100 miljoen dollar opbracht aan de box office in de Verenigde Staten. En nu lijkt F9 dat record te gaan verbreken.

Grote box office hit
De eerstvolgende grote zomerfilm die uitkomt is Fast & Furious 9, dat een jaar uitgesteld werd zodat de film in de bioscoop te zien kon zijn.

De franchise zit al vol box office hits en de laatste twee producties in de hoofdfranchise brachten allemaal meer dan 1 miljard dollar op aan de box office. En waar F9 in diverse landen al records gebroken heeft sinds zijn release in mei, gaat de film dat ook in de Verenigde Staten doen.

Volgens Box Office Pro gaat de film zo'n 67 miljoen dollar verdienen tijdens zijn openingsweekend. Dat is meer dan A Quiet Place Part II dat 47,5 miljoen dollar opbracht tijdens zijn eerste drie dagen

Daarmee lijkt de film op weg te zijn naar een pandemie-record. Tegelijk is het nog niet zoveel, want eerdere films brachten makkelijk meer dan 100 miljoen dollar in het laatje tijdens de eerste dagen na release.

NieuwsFilm

meest populair