'Snake Eyes' krijgt een epische nieuwe trailer vol actie

'Snake Eyes' krijgt een epische nieuwe trailer vol actie

Er is ook een internationale trailer voor Snake Eyes.

Vandaag is een internationale trailer voor Snake Eyes verschenen. De G.I. Joe Origins-film onthulde weer wat beelden die niet te zien waren zeer recent vrijgegeven teaser.

In de nieuwe trailer zien we een aantal nieuwe zaken, en vooral ook uitbreidingen van gevechten. Zo duurt een van de gevechten die je in de trailer ziet wat langer dan in de vorige video. Ook is een gesprek tussen Snake Eyes en Storm Shadow wat uitgebreider en zien we meer dan Baroness, Scarlett en de andere personages.

Nieuwe Snake Eyes-trailer
De internationale trailer kan je hieronder bekijken:



In de film wordt een loner verwelkomd door een oeroude Japanse clan, genaamd de Arashikage. Dat doen ze als dank voor het feit dat hij het leven van hun erfgenaam redde.

Zodra hij in Japan aankomt, leren de Arashikage Snake Eyes de wegen van de ninja en bieden ze hem iets waar hij altijd al naar verlangd heeft: een thuis. Maar als geheimen uit zijn verleden bloot komen te liggen, worden de eer en trouw van Snake Eyes op de proef gesteld. Zelfs als dat betekent dat hij een aantal bekenden zal verliezen.

De film is geregisseerd door Robert Schwentke en heeft een hoofdrol voor Henry Golding. Vanaf 22 juli is de film te zien.

NieuwsFilm

meest populair