Christopher Nolan is een grote fan van deze 'Fast & Furious'-film

Christopher Nolan is een grote fan van deze 'Fast & Furious'-film

'Tokyo Drift'-acteur Sung Kang reageert.

Fast & Furious films staan altijd garant voor goed vermaak, maar een realistisch verhaal hoef je niet te verwachten. Dit zien we ook terug met F9, die nu al erg sterk scoort aan de box-office maar filmcritici vinden het niet veel. Een van de geliefdste regisseurs vandaag de dag vindt de films wel goed.

Het gaat hier om niemand minder dan Christopher Nolan, de regisseur van o.a. The Batman-trilogie en de recente Tenet. Nog niet zo heel lang geleden liet hij weten een zwak te hebben voor Tokyo Drift, de derde film uit de Fast & Furious-franchise, terwijl deze op Rotten Tomatoes op een teleurstellende 37% procent staat.

In tegenstelling tot de nodige fans van de filmreeks apprecieert Nolan juist weer het feit dat de derde film grootser probeert te zijn dan zijn voorgangers. Acteur Sung Kang reageert hier op zijn beurt nu weer op.

Han
Kang wordt in Tokyo Drift geïntroduceerd als Han. Hierin lijkt hij het loodje te leggen, maar in F9 maakt hij toch een comeback. De acteur laat nu weten de lof van Nolan zeer op prijs te stellen.

''Het is bemoedigend wanneer je bevestiging krijgt van andere mensen uit de filmwereld. Het grappige is is dat de Fast & Furious films eigenlijk gewoon B-films moesten worden, maar nu spelen Oscarwinnaars zoals Helen Mirren en Charlize Theron erin. En Christopher Nolan, met zijn status, bewijst met die uitspraak dat hij een echte filmliefhebber is''.

''Tokyo Drift is een film die nu nog veel bekeken wort. Het is echt zo'n film die in een hotel op een groot scherm te zien is. Het is ook een leuke film en dat voelt goed. Het leukste is nog wel is dat de films vroeger niet veel erkenning kregen, maar nu willen zoveel mensen eraan meewerken. Ik denk dat we het dus niet verkeerd doen''.

NieuwsFilm

meest populair