Mogelijk vervolg op 'The Tomorrow War' gaat oorsprong van de aliens verkennen

Mogelijk vervolg op 'The Tomorrow War' gaat oorsprong van de aliens verkennen

Waar kwamen ze vandaan en wat was hun doel?

The Tomorrow War met Chris Pratt kreeg niet al te positieve recensies, maar het publiek vermaakt zich momenteel prima met de sci-fi actiethriller op Amazon Prime. En we weten allemaal wat dat betekent... sequel!

Regisseur Chris McKay is al aan het nadenken over waar een mogelijk tweede deel zich op zou kunnen concentreren en de focus lijkt volledig te gaan naar de Whitespikes, de creepy aliens uit het verhaal.

Bekijk de afbeelding
Tegenover VARIETY vertelt McKay: "We hadden zo'n leuk ontwerpproces. We spraken over de wereld van deze wezens. Een etnografische studie waar ze vandaan kwamen, hoe ze zijn gemaakt of grootgebracht, hoe ze werden gebruikt en wat hun doel was".

Meer, meer, meer
Daarnaast voegde hij toe dat houdt van experimenteren voor het bouwen van een wereld en dat hij graag de futuristische versie van de aarde verder wil verkennen die ze hadden gebouwd:

Het einde van The Tomorrow War leek redelijk afgesloten, maar uiteraard liggen er altijd opties open. Dus zou jij nog meer willen zien of vond je het gewoon simpel vermaak en is het nu wel genoeg geweest?

NieuwsFilm

meest populair