'John Wick: Chapter 4' haalt iconisch personage er opnieuw bij

'John Wick: Chapter 4' haalt iconisch personage er opnieuw bij

Lance Reddick laat zich weer zien.

Het einde van John Wick 3: Chapter 3 - Parabellum boodt alle ruimte om verder te gaan met het verhaal rond de wraaklustige oud-huurmoordenaar John Wick van Keanu Reeves. Ondertussen zijn de opnames voor John Wick: Chapter 4 gestart en de cast wordt steeds verder uitgebreid.

Nu wordt duidelijk dat Wick opnieuw te maken krijgen met Lance Reddicks Charon, de mysterieuze en zeer bekwame conciërge van het Continental Hotel. En dat is niet heel gek. Het personage is al te zien sinds het eerste deel uit 2014.

"Lance maakt al vanaf het begin deel uit van de franchise en heeft een integrale rol gespeeld bij het vormgeven van de wereld van John Wick. Ik zou niet blijer kunnen zijn om weer met hem samen te werken," aldus regisseur Chad Stahelski in gesprek met Deadline.

Grootse cast voor Chapter 4
In het vierde deel is er ook een terugkerende rol voor Laurence Fishburne als The Bowery King en Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada en Scott Adkins spelen nieuwe personages.

De opnames voor John Wick: Chapter 4 vinden plaats in onder meer Frankrijk, Duitsland en Japan. Op 27 mei 2022 verschijnt het vierde deel in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair