Meer 'Superman'-acteurs naast elkaar moet kunnen volgens DC-producent

Meer 'Superman'-acteurs naast elkaar moet kunnen volgens DC-producent

Het moet goed mogelijk zijn om meerdere Superman-acteurs te hebben.

Charles Roven, producent van Man of Steel, gelooft dat het heel goed mogelijk is om twee Superman-acteurs naast elkaar te hebben in de franchise.

In 2013 maakte acteur Henry Cavill zijn debuut als de 'man van staal'. Maar na die ene solofilm, kregen we zijn interpretatie van het personage slechts in twee andere films te zien, culminerend in Justice League. Het lot van zijn versie van het personage is nu onzeker.

Man of Steel
Hoe dan ook is J.J. Abrams op dit moment druk doende met Ta-Nehisi Coates om een scenario te ontwikkelen voor een nieuwe live-action film. Daarin moet een zwarte acteur de rol van Superman spelen.

Er wordt nog niet druk gezocht naar een castlid voor die film. Maar hoe dan ook is Roven van mening dat het prima moet kunnen om hiernaast nog een Superman te hebben.

"Als ze meegaan in de visie van een filmmaker, moet je meerdere visies toestaan," aldus Roven. "Je kan dat niet op een andere manier doen. Niet iedereen gaat hetzelfde denken."

Eén visie verwachten van meerdere filmmakers is wat Roven betreft dan ook niet goed mogelijk. "Eerlijk gezegd zitten de comics waar dit allemaal op gebaseerd is, natuurlijk ook vol met buitengewone off-shoots. Kijk maar naar wat Geoff Johns heeft kunnen doen met zijn New 52. Het canon werd een beetje sleets. En hij heeft toen gedaan wat hij eerder de met alle verschillende Lanterns, niet alleen een Green Lantern."

NieuwsFilm

meest populair