After-creditscène 'Black Widow' met [...] uitgelegd

After-creditscène 'Black Widow' met [...] uitgelegd

Het nafilmpje van Black Widow hint uiteraard naar de (nabije) toekomst.

Let op: dit is een SPOILER voor Black Widow, aangezien je hieronder kan lezen wat je ziet in de after-creditscène. Lezen is dus op eigen risico. Er zijn in de beelden uiteraard hints te zien naar toekomstige producties in het Marvel Cinematic Universe.



Nadat we in het eigenlijke einde van Black Widow zien hoe Scarlett Johanssons Natasha Romanoff vertrekt om haar Avengers-vrienden te helpen ontsnappen uit de gevangenis start de aftiteling. We zien dus geen grafische afronding die een post-creditscène inluidt. Er is enkel een after-creditscène.

After-creditscène Black Widow uitgelegd
Helemaal aan het einde van de aftiteling zie je een korte clip waarin Yelena Belova (Florence Pugh) het graf bezoekt van Natasha Romanoff. Dit is dus na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.

Ze krijgt daar een bezoekje van Valentina Allegra de Fontaine van actrice Julia Louis-Dreyfus. Haar zagen we al in The Falcon and the Winter Soldier met John Walker / U.S. Agent. Het blijkt dat Yelena voor De Fontaine werkt en ze krijgt een nieuw doelwit: Clint Barton a.k.a. Hawkeye (Jeremy Renner) - de persoon die volgens De Fontaine verantwoordelijk is voor de dood van Natasha.

Link met aankomende serie op Disney+
Het mag duidelijk zijn dat Pugh terug gaat keren in de Disney+ serie Hawkeye die later dit jaar start op de streamingdienst. Het is nog onduidelijk wat de grotere rol van Valentina Allegra de Fontaine is, al werkt ze dus wel met meerdere superhelden. Zou ze bezig zijn met het formeren van een nieuw, wat duisterder team?

NieuwsFilm

meest populair