'Black Adam' gaat het DC-superheldenteam Intergang introduceren

Aldus castlid Sarah Shahi...

De opnames van de aanstaande DC-verfilming Black Adam, met Dwayne Johnson in de titelrol, zitten er bijna op en hoewel we nog maar weinig details hebben, valt er voor fans genoeg te speculeren.

Dankzij een interview met ster Sarah Shahi, die Adrianna Tomaz, speelt is er nu wel een definitieve onthulling. Tegenover THE HOLLYWOOD REPORTER zegt ze dat er een nieuwe bekende groep hun opwachting zal maken:

"Ja, mijn personage is een vrijheidsstrijder die dit grote verzet leidt tegen een kwaadaardige groepering genaamd Intergang".

Superman #133
Verzonnen door Jack Kirby debuteerde The Intergang voor het eerst in Superman's Pal Jimmy Olsen. Zij zijn een bende gevormd door een crimineel genaamd Bruno Mannheim en werden uitgerust met wapens van de Nieuwe Goden, aangezien Darkseid hen hoopte te gebruiken als soldaten in zijn strijd om de Anti-Life Equation te vinden.

Intergang kruiste later de strijd met Black Adam en Adrianna toen de leden Adrianna "aanboden" als een eerbetoon in ruil voor een veilige doorgang. Adam vermoordde uiteindelijk alle leden, maar bleef een connectie hebben met Adrianna.

NieuwsFilm

meest populair