'Black Panther: Wakanda Forever' wordt zelfs op de filmset continu aangepast

'Black Panther: Wakanda Forever' wordt zelfs op de filmset continu aangepast

Angela Bassett vertelt dat niet alles blijft zoals het was.

De opnames van Black Panther: Wakanda Forever zijn al in volle gang. Maar het scenario ligt nog niet helemaal klaar. Marvel Studios staat regisseur Ryan Coogler toe om van alles te veranderen tijdens de opnames.

Enige tijd was onzeker hoe Marvel Studios het aan zou vliegen met de film, gezien het onverwachte overlijden van hoofdrolspeler Chadwick Boseman. Ryan Coogler wist echter een manier te vinden om zijn nalatenschap te eren en dus kon men aan de slag met het project.

Het script veranderen
Eerder deze maand gingen de opnames van de film van start in Atlanta. Actrice Angela Bassett, die de rol van Queen Ramonda speelt, mocht niets onthullen over het verhaal, maar vertelde tijdens een interview met Entertainment Tonight waar het ervoor staat met de opnames.

Volgens Bassett staat het er goed voor, maar verandert het scenario continu, ondanks dat de opnames in volle gang zijn.

"Ik heb geen idee hoe het eruit komt te zien," begon ze. "Er zijn ongeveer vijf incarnaties van het scenario geweest en ik heb gehoord dat er nog eentje aan zit te komen."

Duidelijk is dat men werkt aan een film die zo goed mogelijk moet zijn. En ongehoord is dit niet in het Marvel-universum. Zelfs bij Avengers: Endgame was er geen volledig compleet scenario toen de opnames begonnen.

NieuwsFilm

meest populair