Hoofdrolspeelster uit 'Howard The Duck' wil reboot regisseren voor Marvel

Lea Thompson ziet het helemaal zitten...

Arjen Rooseboom 10 juli 2021 10:59 in Algemeen
Gisteren verscheen de trailer van de aanstaande Marvelserie What if... en hoewel dat volgens sommigen van jullie geen filmnieuws was, is onderstaande dat wel. Want na de release van de trailer werd de beruchte Howard the Duck ineens weer trending op TWITTER.

Naar aanleiding daarvan heeft de inmiddels 60-jarige Lea Thompson, die verscheen in de verfilming uit 1986, tussen de kaskrakers Back To The Future en Back To The Future - Part II door, op social media een herinnering aan MARVEL gestuurd dat ze graag een reboot regisseert.

In 2018 meldde ze al dat ze een fijn gesprek met de studio had gehad over haar enthousiaste pitch. Bekijk haar tweet hieronder:


Nieuwe poging
In het origineel zagen we hoe Howard the Duck plotseling weggestraald werd van Duckworld, een planeet van intelligente eenden met armen en benen, naar de aarde waar hij landde in Cleveland. Daar redt hij rocker Beverly (Thompson) van boeven en vormt hij een vriendschap met haar.

Ze stelt hem voor aan een wetenschapper die in zijn laboratorium probeert om Howard terug te brengen naar zijn wereld, maar krijgt in plaats daarvan een boze geest in zijn eigen lichaam. Howard the Duck verscheen later nog eenmaal in de post-credit-scene van Guardians Of The Galaxy (2014).

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jack Burton

Avatar

Dat vind ik een originele en onderhoudende film! Er schort hier en daar wat maar kweet niet juist wat. In de dialogen zit veel inspiratie uit Frank Zappa. Kan een reboot gebruiken. Lea thompson zal wel goed uitgeslapen zijn na back to the future. Spielberg kan niet voor vrouwen schrijven, zeer jammer.

Goku32

Avatar

Wel lachen vind ik

Spider-fan

Avatar

Jack Burton:

Hoezo kan Spielberg niet voor vrouwen schrijven? Vanwege Back to the Future? Die is niet geschreven door hem, maar door Robert Zemeckis en Bob Gale.
Spielberg heeft Poltergeist geschreven, met een sterke centrale rol voor een moeder/dochter relatie.

007

Avatar

Vind howard the duck een goede film het was de eerste film die ik in de bios heb gezien.

NieuwsFilm

meest populair