Hoofdrolspeelster uit 'Howard The Duck' wil reboot regisseren voor Marvel

Hoofdrolspeelster uit 'Howard The Duck' wil reboot regisseren voor Marvel

Lea Thompson ziet het helemaal zitten...

Gisteren verscheen de trailer van de aanstaande Marvelserie What if... en hoewel dat volgens sommigen van jullie geen filmnieuws was, is onderstaande dat wel. Want na de release van de trailer werd de beruchte Howard the Duck ineens weer trending op TWITTER.

Naar aanleiding daarvan heeft de inmiddels 60-jarige Lea Thompson, die verscheen in de verfilming uit 1986, tussen de kaskrakers Back To The Future en Back To The Future - Part II door, op social media een herinnering aan MARVEL gestuurd dat ze graag een reboot regisseert.

In 2018 meldde ze al dat ze een fijn gesprek met de studio had gehad over haar enthousiaste pitch. Bekijk haar tweet hieronder:


Nieuwe poging
In het origineel zagen we hoe Howard the Duck plotseling weggestraald werd van Duckworld, een planeet van intelligente eenden met armen en benen, naar de aarde waar hij landde in Cleveland. Daar redt hij rocker Beverly (Thompson) van boeven en vormt hij een vriendschap met haar.

Ze stelt hem voor aan een wetenschapper die in zijn laboratorium probeert om Howard terug te brengen naar zijn wereld, maar krijgt in plaats daarvan een boze geest in zijn eigen lichaam. Howard the Duck verscheen later nog eenmaal in de post-credit-scene van Guardians Of The Galaxy (2014).

NieuwsFilm

meest populair